Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. La Zalău, Dedeman a inaugurat cu fast magazinul cu numărul 50

Astăzi după-amiază la ora 17.00, a avut loc deschiderea oficială a magazinului Dedeman din Zalău. Este al 50-lea magazin deschis în ţară de compania de bricolaj Dedeman în cei 27 de ani de activitate. Gazda evenimentului a fost Dragoş Pavăl – preşedintele companiei Dedeman.

Evenimentul a tras multă lume bună din oraş, dar şi din judeţ. Au fost prezenţi prefectul Virgil Ţurcaş, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj – Tiberiu Marc – şi primarul municipiului Zalău – Ionel Ciunt. Şi-au mai făcut prezenţa foarte mulţi şefi de instituţii din Sălaj, semn că investiţia a adus deja mare interes.

Amintim că este al doilea mare eveniment în dezvoltarea municipiului Zalău, după inaugurarea noului centru comercial Zalău Value Center, semn că judeţul Sălaj a devenit tot mai atractiv pentru marii investitori.

Magazinul Dedeman asigură 175 de noi locuri de muncă, iar investiţia se ridică la circa 12 milioane de euro.

În cuvântul său, primarul Zalăului – Ionel Ciunt – a scos în evidenţă importanţa acestei investiţii.

“Am avut o întâlnire cu domnul Dragoş Pavăl, acum doi ani şi jumătate şi am fost impresionat că o companie 100% cu capital românesc doreşte să investească în municipiul nostru.

Am înţeles de asemenea atunci, că pentru unii români Patria nu înseamnă locul unde ţi-e bine, ci înseamnă locul unde te-ai născut, unde ai crescut, unde trăieşti şi unde trebuie să faci să-ţi fie bine. 

Deschiderea acestui magazin, pe lângă locuri de muncă şi venituri suplimentare la bugetul local, mai înseamnă un lucru, creşterea calităţii vieţii comunităţii. 

Felicitări celor care au investit în Zalău, felicitări tuturor celor care au fost implicaţi în finalizarea acestui proiect. La mulţi ani şi sărbători fericite tuturor”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

 

 

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj