Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO: Citadin continuă lucrările de modernizare a străzilor din Zalău


Odată cu sezonul rece, firma Citadin – aflată în subordinea Primăriei Zalău şi coordonată de viceprimarul Teodor Bălăjel, a închis staţia de asfaltare, dar continuă modernizarea străzilor prin lucrări de pietruire


Una dintre cele mai importante lucrări de pietruire, cu multiple beneficii pentru locuitorii urbei noastre a fost pietruirea străzi care face legătura între strada Morii şi strada Vânătorilor. Odată cu finalizarea lucrărilor, acest tronson a devenit practicabil. Astfel că este facilitat accesul celor care vin dinspre Aghireş şi doresc să meargă spre Cluj, având posibilitatea de a evita aglomeraţia din centrul oraşului.

Am fost în teren să vedem la faţa locului cum au fost realizate lucrările. Angajaţii de la Citadin au pietruit aproximativ 1 kilometru de drum, iar acum traseul este tot mai mult folosit de zălăuani. În perioada următoare, acestă legătură dintre străzile Morii şi Vânătorilor urmează să fie şi asfaltată.

Muncitorii firmei Citadin au mai executat lucrări de pietrire şi pe străzile: C. D. Gherea, Frezilor – legătura cu str. Morii, dr. Ioan Puşcaş.

“Facem în aşa fel încât toate străzile din municipiu, chiar dacă sunt pietruite, să fie practicabile şi să asigure o mobilitate acceptabilă în oraş.”,

a declarat pentru Ştirile din Sălaj, viceprimarul Teodor Bălăjel.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj