Connect with us

ARTE MARTIALE

Călin Marincaş a ratat topul celor mai buni sportivi ai anului!


Ani la rând, karateka a fost în top, fiind cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj, iar în ultimii doi ani, chiar dacă nu a prins podiumul, a fost în top. Ei bine, în anul 2019, sportivul nu a mai prins topul de final de an întocmit de DJST Sălaj, un motiv fiind şi faptul că în acest an s-a axat mai mult pe cariera de antrneor


Fără doar şi poate, Călin Marincaş este unul dintre cei mai buni sportivi ai judeţului Sălaj în ultimul deceniu şi nu numai. Karateka este multiplu campion naţional, european şi mondial.

Recent, Marincaş şi-a completat palmaresul cu alte două medalii obţinute la Campionatul Mondial din Brazilia.

Pentru rezultatele deosebite, karateka a fost desemnat în mai multe rânduri cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj, când DJST Sălaj alcătuia un singur top şi ulterior cel mai bun sportiv la sporturile neolimpice.

Ani la rând a fost pe primul loc, până în anul 2017, când Iulia Cliţan a preluat ştafeta.

Desigur, 2017 este şi anul în care Călin Marincaş a înfiinţat propriul club, CS Seiko Zalău, şi oarecum s-a axat mai mult pe partea de antrenorat.

Munca depusă la antrenamente şi pasiunea pentru artele marţiale, Marincaş o transmite elevilor săi, în speranţa că aceştia îi vor călca pe urme şi vor fi prezenţi la rândul lor în topul celor mai buni sportivi din Sălaj.

Acest aspect, dar şi o accidentare mai urâtă au făcut ca Marincaş să nu prindă podiumul în clasamentul celor mai buni sportivi din 2017 şi 2018.

Ei bine, în acest an, karateka de la CS Seiko Zalău nu a prea participat la competiţii, excepţie fiind tocmai Campionatul Mondial din Brazilia de la finalul săptămânii trecute. Prin urmare, Călin Marincaş nu a putut puncta suficient, cât să fie prezent în topul celor mai buni sportivi din anul 2019.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE