Connect with us

FOTBAL

ACS FC Recea cea mai exactă echipă din Seria a V-a. Maramureşenii au unul dintre cele mai bune atacuri din Liga a III-a


Gruparea pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic a terminat turul de campionat în fotoliul de lider, la 4 puncte de Minaur Baia Mare. Recea are cifre impresionante după prima parte de campionat, în care a înregistrat 10 victorii, 4 remize şi o singură înfrângere. Maramureşenii au marcat 40 de goluri, având cel mai bun atac din Seria a V-a şi unul dintre cele mai bune atacuri din toată Liga a III-a


După ce în sezonul trecut s-a clasat pe locul secund în Seria a V-a, în acest sezon, ACS FC Recea speră să promoveze în Liga a II-a.

La jumătatea campionatului, maramureşenii sunt în grafic şi ocupă fotoliul de lider în Seria a V-a, având 4 puncte avans faţă de Minaur Baia Mare. Recea are cifre impresionante după turul de campionat, în care a înregistrat 10 victorii, 4 remize şi o singură înfrângere.

Maramureşenii au marcat 40 de goluri, având cel mai bun atac din Seria a V-a şi unul dintre cele mai bune atacuri din toată Liga a III-a. CS Afumaţi (Seria a II-a) şi Foresta Suceava (Seria I) au marcat mai multe goluri în cele 15 runde: 51 de goluri, respectiv 43 de goluri.

Minaur Baia Mare, Unirea Alba Iulia, SCM Zalău şi Sticla Arieşul Turda sunt echipele cu care a remizat Recea, iar singura înfrângere a înregistrat-o în deplasarea de la Bistriţa, în etapa a X-a. După acest joc, Romică Buia a fost demis, iar antrenor principal a fost numit Ciprian Danciu, cel care a continuat să facă echipă pe banca tehnică cu secundul Ovidiu Mic. Cu noua conducere tehnică, ACS FC Recea a înregistrat patru victorii şi o remiză în ultimele cinci runde ale turului.

După turul de campionat, antrenorul secund –  Ovidiu Mic – a tras multe concluzii pozitive, fiind mulţumit de parcursul echipei. “Per ansamblu suntem mulţumiţi, având în vedere că avem 4 puncte avans faţă de Minaur Baia Mare. Sper să fim pe primul loc şi la final de campionat, dar returul va fi şi mai greu. Sunt sigur că toate echipele se vor întări. Sperăm să transferăm şi noi doi-trei jucători şi să ne mai întărim”, a spus Ovidiu Mic.

Jucătorii de la Recea se află în această perioadă în vacanţă, urmând să revină la antrenamente în 15 ianuarie când are loc reunirea lotului.

Returul Ligii a III-a va începe pe 7 martie, când liderul Seriei a V-a va juca în deplasare la Metalurgistul Cugir. În etapa a II-a, Recea va susţine derby-ul cu Minaur Baia Mare, pe teren propriu.  

Rezultatele înregistrate în tur:

Etapa I: 2 – 1 cu Metalurgistul Cugir

Etapa a II-a: 1 – 1 la Minaur Baia Mare

Etapa a III-a: 8 – 2 cu Industria Galda

Etapa a IV-a: 4 – 3 la Luceafărul Oradea

Etapa a V-a: 2 – 0 cu AFC Odorheiu Secuiesc

Etapa a VI-a: 1 – 0 la Sănătatea Cluj

Etapa a VII-a: 2 – 2 cu Unirea Alba Iulia

Etapa a VIII-a: 0 – 0 la SCM Zalău

Etapa a IX-a: 2 – 0 cu Viitorul Şelimbăr

Etapa a X-a: 0 – 1 la Unu Fotbal Club Gloria

Etapa a XI-a: 4 – 2 cu Avântul Reghin

Etapa a XII-a: 3 – 1 la CSC Sânmartin

Etapa a XIII-a: 6 – 1 cu CFR Cluj II

Etapa a XIV-a: 1 – 1 la Sticla Arieşul Turda

Etapa a XV-a: 4 – 1 cu Unirea Dej

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL