Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Bărbat accidentat grav pe trecerea de pietoni


Un angajat de la Carrefour a fost accidentat pe trecerea de pietoni de un microbuz la volanul căruia se afla un şofer în vârstă de 66 de ani din Zalău. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la UPU SMURD Zalău, după ce a fost aruncat aproape 10 metri


Un grav accident a avut loc joi dimineaţa, pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău.

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni din apropierea benzinăriei OMV, de un microbuz de persoane, condus de un zălăuan în vârstă de 66 de ani din Zalău.

În urma impactului, bărbatul a fost aruncat aproape 10 metri, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Zalău.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost transportat de urgenţă la spital, starea lui fiind gravă.

Microzul care a fost implicat în accident aparţine firmei de transport persoane SC Duoprest SRL şi circula pe ruta Zalău -Ilişua.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a transmis că:

“În jurul orei 05.30 pe B-dul Mihai Viteazul în zona Rominserv pe sensul de deplasare centru – gară, un bărbat de 66 ani, în timp ce conducea un microbuz ce efectua o cursă regulată de transport persoane pe ruta Zalău – Ilişua, a acroșat un bărbat de 34 de ani care traversa drumul public pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător. A rezultat rănirea gravă a pietonului. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.”

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj