Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj dă startul Cupei Moş Crăciun pentru juniorii din 2012


Competiţia are loc sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, în Sala de sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei. La ediţia de debut s-a consemnat un interes mare în rundul echipeilor de juniori din 2012, astfel că la start vor fi şase echipe


AJF Sălaj a demarat o nouă competiţie, care este adresată juniorilor din 2012. Cupa “Moş Crăciun” aşa a fost intitulată întrecerea, la care s-a consemnat un interes mare în rundul cluburilor de juniori, astfel că la start s-au înscris şase echipe.

Rapid Jibou, Viitorul Zalău, Atletic Zalău, Abba Jibou, SCM Zalău şi Sportul Şimleu participă la ediţia de debut, care va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, în Sala de sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Toate participantele vor susţine câte trei jocuri. S-au format două grupe, de câte trei echipe, urmând ca mai apoi să se joace pentru clasamentul final: Locul 1 Grupa A – Locul 1 Grupa B, Locul 2 Grupa A – Locul 2 Grupa B şi Locul 3 Grupa A – Locul 3 Grupa B.

Din Grupa A fac parte Rapid Jibou, Viitorul Zalău şi Atletic Zalău, în timp ce în Grupa B au fost repartizate Abba Jibou, SCM Zalău şi Sportul Şimleu.

Toţi copiii participanţi la această competiţie vor primi cadouri, iar echipele de pe primele trei locuri vor fi premiate cu cupe şi diplome.

Sursa foto: 123RF

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL