Connect with us

HANDBAL

HC Valeria Motogna a câştigat un turneu la Oradea


Clubul condus de Valeria Motogna a reuşit să-şi adauge în palmares un nou trofeu, după ce echipa junioarelor IV a câştigat competiţia Cupa “1 Decembrie” de la Oradea


Recent, în judeţul Bihor au avut loc două competiţii de handbal. Mai întâi s-a desfăşurat Cupa “1 Decembrie” la Paleu,  organizată de Asociaţia Judeţeană de Handbal în colaborare cu DJST Bihor.

Competiţia a fost destinată categoriei de vârstă junioare IV, iar la start s-au aflat patru echipe. Este vorba despre HC Valeria Motogna Zalău, AS Triumph Oradea, Atletik Satu Mare şi Alpha Oradea.

S-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, iar la final s-a tras linie şi s-a întocmit clasamentul final. Pe locul 1 s-a clasat echipa condusă de Valeria Motogna.

Mai mult, clubul sălăjean a dat şi golgetera turneului, este vorba despre Diana Sălăjan. Toate echipele au fost răsplătite cu trofee, diplome şi mingi.

Sâmbătă, 7 decembrie, la Oradea avut loc Cupa “Moş Nicolae”, competiţie destinată categoriilor de vârstă minihandbal şi babyhandbal. Ţinând cont de acest aspect, aici nu s-a ţinut scor, iar cele trei echipe prezente, HC Valeria Motogna Zalău, AS Triumph Oradea şi Atletik Satu Mare au jucat fiecare cu fiecare, fără a se ţine cont de scor.

De remarcat este faptul că la echipa sălăjeană, pe teren a evoluat şi o fetiţă în vârstă de doar 5 anişori, scopul principal al competiţiei fiind ca micuţii sportivi să se simtă bine şi să socializeze între ei.

“A fost ultima activitate de anul acesta. Intrăm într-o vacanţă binemeritată şi urmează ca în luna ianuarie să reluăm antrenamentele şi vedem la ce turnee vom participa”, ne-a declarat Valeria Motogna.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL