Connect with us

ATLETISM

Moment emoţionant. Polisportivul Petru Bologa a fost premiat de CSM Zalău. FOTO


În cadrul Galei în care au fost premiaţi cei mai buni sportivi de la CSM Zalău, polisportivul Petru Bologa a stârnit aplauzele celor prezenţi în tribune


La finalul săptămânii trecute, la Sala Sporturilor din Zalău a avut loc premierea celor mai buni sportivi de la CSM Zalău. În cadrul galei, un premiu special a primit şi polisportivul în vârstă de 81 de ani, Petru Bologa.

Au fost premiaţi sportivii de la secţia de tenis, după care a urmat momentul special, în care polisportivul a fost premiat pentru rezultatele deosebite din anul 2019.

Polisportivul în vârstă de 81 de ani a reprezentat CSM Zalău atât în competiţii naţionale, cât şi internaţionale, în ciuda vârstei înaintate.

A fost un moment emoţionant, iar Petru Bologa a primit premiul în aplauzele tuturor.

“Oricum, nu-s mulţumit de ceea ce am realizat. Ba, chiar pot să zic că am avut cele mai slabe rezultate din cariera mea!? Cei care au câştigat, nu m-au mai bătut niciodată. Ce să zic, m-am prezentat mult mai slab faţă de posibilităţile mele. Nu e problemă, la Balcaniada de anul viitor din Albania vreau să câştig mai multe medalii!”, spunea Petru Bologa, după două medalii cucerite la Balcaniada de anul acesta.

Aceasta a fost şi declaraţia din care a citat directoul Silviu Mureşan şi care a sensibilizat audienţa, pe unii, până la lacrimi.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM