Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Festivalul de Colinde ”O stea s-a ivit” de la Năpradea a scris o nouă filă de poveste


Căminul cultural a fost gazda evenimentului care a avut-o în prim-plan pe Sava Negrean Brudaşcu, cea care a încântat asistenţa cu cântecele sale preţ de aproape o oră. Sala a devenit neîncăpătoare, iar cei prezenţi au savurat din plin eveniment organizat de Primăria Năpradea, Şcoala ”Traian Creţu” şi Parohia Năpradea


Festivalul de Colinde ”O stea s-a ivit” a devenit tradiţie la Năpradea de vreme ce duminică şi-a consumat ediţia cu numărul 10. Primăria Năpradea, Şcoala Gimnazială ”Traian Creţu” şi Parohia Năpradea organizează an de an acest festival care este aşteptat cu interes în comună.

De fiecare dată, organizatorii au venit cu multe surprize pentru locuitorii, iar la fel s-a întâmplat şi duminică, la ediţia a X-a, unde invitatul de marcă a fost Sava Negrean Brudaşcu. Cunoscuta şi îndrăgita artistă a încântat asistenţa preţ de aproape o oră cu colinde, cântece patriotice şi populare, savurate din plin de cei prezenţi.

Căminul cultural a fost gazda festivalului, iar sala a devenit neîncăpătoare.

”A fost un eveniment reuşit din toate punctele de vedere. A fost foarte multă lume, iar căminul cultural a devenit neîncăpător pentru acest eveniment.Întreg festivalul a durat aproximativ 3 ore şi jumătate, iar toată lumea s-a declarat mulţumită de organizare. Chiar şi invitaţii au apreciat că organizăm un astfel de eveniment în fiecare an. Momentul cel mai aşteptat a fost cel prezentat de Sava Negrean Brudaşcu, care a făcut un adevărat spectacol”, ne-a declarat primarul Vasile Fodor.

Angela Buciu, Sergiu Chirilă, Florin Sâmpelean, Marius Sâmpelean, Marinel Petreuş, elevi al Liceului de Artă ”Ioan Sima” din Zalău, Ansamblul Cununa din Jibou, dar şi grupuri de colindători din Năpradea, Someş-Odorhei, Aluniş şi Jibou au mai urcat pe scenă în cadrul festivalului.

Pentru cei mici s-a pregătit şi o surpriză, astfel că fiecare copil care a colindat a primit câte un cadou din partea Moşului.

În cadrul festivalului, pe scenă au urcat cuplurile care în 2019 au împlinit 50 de ani de căsătorie. De data aceasta au fost trei cupluri care din partea Primăriei au primit buchete de flori, diplome, dar şi premii în bani.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj