Connect with us

JUNIORI

Juniorii de la CSS Zalău, victorie în patru seturi cu LPS Bistriţa


Băieţii lui Dorian Faur au făcut un meci foarte bun în faţa echipei din judeţul Bistriţa şi doar neatenţia a făcut ca zălăuanii să nu se impună în trei seturi. Până la urmă e o victorie, iar CSS Zalău rămâne pe locul 2 în clasament


Juniorii I de la CSS Zalău au parte de un debut de sezon excelent. În Campionatul Naţional de Volei, băieţii lui Dorian Faur ocupă locul 2 în Seria D, având 12 puncte acumulate, cu trei mai puţin decât liderul CSS Lapi Dej. Zălăuanii au făcut un meci aproape perfect şi în etapa de la finele săptămânii trecute, când la Zalău a venit LPS Bistriţa.

Primul set a fost adjudecat de zălăuani de o manieră categorică, pentru ca în setul 2, zălăuanii să defileze. Însă, la capătul setului 2, elevii lui Dorian Faur s-au văzut prea repede cu “sacii în căruţă” şi au cedat setul 3 echipei din Bistriţa.

Noroc că s-au trezit la timp, iar în setul 4, Darius Crişan şi compania nu le-au dat nicio şansă bistriţenilor, câştigând şi acest parţial. Este o victorie care îl mulţumeşte pe Dorian Faur, însă, acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa a pierdut un set cu LPS Bistriţa.

“La 2 – 0 la seturi ne-am văzut prea repede învingători şi din păcate am pierdut setul trei. Ne-am dorit să fie o victorie în trei seturi. Sportivii nu şi-au dat seama că e bine să profite de anumite situaţii până la capăt. Important este că am câştigat şi suntem în grafic”, ne-a declarat Dorian Faur.

Următorul meci va avea loc în 18 decembrie, când CSS Zalău va evolua în deplasare la Baia Mare. Deşi meciul trebuie să se dispute în 22 decembrie, cele două echipe au căzut de comun acord să joace în data de 18 decembrie.


CSS Zalău – LPS Bistriţa 3 – 1 (14, 12, -22, 12)

CSS Zalău: Viktoratos Theodor, Andrei Şamşudan, Andrei Bărbânţă, Sebastian Cordon, Darius Crişan, Cristian Pop, Sebastian Hidan – libero. A mai evoluat: Vlad Vasian. Rezervă: Marius Nemeş. Antrenor: Dorian Faur


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI