Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a pierdut prima manşă din Danemarca


Vicecampioana României a fost învinsă în cinci seturi de către campioana Gentofte, într-un meci ce a durat aproape două ore


Volei Municipal Zalău a debutat miercuri seara în Cupa Challenge, însă nu a avut parte de un debut prea fericit. Vicecampioana României s-a deplasat în Danemarca pentru duelul din prima manşă împtriva campioanei Gentofte.

Deşi la prima vedere, Volei Municipal pleca cu prima şansă, calculele de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg, iar danezii s-au dovedit a fi o nucă tare pentru zălăuani. În primul set, cei de la Gentofte au dat tun după tun, iar vicecampionii României nu au reuşit decât 14 puncte. A urmat un set 2 mult mai echilibrat, însă, şi acest parţial le-a revenit danezilor.

Abia la 2 – 0 pentru campioana Danemarcei s-au trezit şi băieţii lui Bogdan Tănase şi în cele din urmă, în setul 3, Rogerio Nogueira şi compania au punctat mai bine şi şi-au adjudecat parţialul. Şi setul 4 le-a revenit zălăuanilor după 26 de minute foarte disputate.

A fost nevoie de tie-break, acolo unde cele două echipe au dat totul pentru a câştiga meciul. După 16 minute de joc, Gentofte a câştigat şi acest parţial şi în cele din urmă a reuşit victoria în cinci seturi. 108 minute a durat această întâlnire.

Rogerio Nogueira a fost cel mai bun jucător de la Volei Municipal Zalău cu 21 de puncte, în timp ce de partea cealaltă, KJÆR Tobias a reuşit 22 de puncte.

Partida retur va avea loc miercurea viitoare, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Zalău.


Gentofte – Volei Municipal Zalău 3 – 2 (14, 22, -17, -23, 12)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1