Connect with us

CUPELE EUROPENE

Nicolai Houmann – jucător Gentofte: ”Trebuie să jucăm cel mai bun volei al nostru pentru a avea o şansă cu Volei Municipal Zalău”


Voleibalistul echipei daneze consideră că zălăuanii sunt favoriţi în dubla din Cupa Challenge, însă campioana Danemarcei va da totul pentru a reuşi rezultate pozitive în dubla manşă cu vicecampioana României


Volei Municipal Zalău începe aventura europeană, tocmai în Danemarca, acolo unde se va duela cu Gentofte, campioana din ţara nordică. Vicecampioana României pleacă cu prima şansă, însă, în sport orice este posibil, iar zălăuanii au la activ şi amintirea neplăcută din Bosnia.

Una peste alta, şi danezii consideră că Volei Municipal pleacă cu prima şansă, însă anunţă că vor face tot posibilul pentru a se ridica la nivelul sălăjenilor. Prin vocea lui Nicolai Houmann, cei de la Gentofte consideră că au o şansă de calificare, însă trebuie să îndeplinească mai multe cerinţe.

“Ştiu că sunt o echipă puternică cu un coordonator foarte bun. Am jucat împotriva unor jucători când naţionala României a învins reprezentativa Danemarcei în Liga Europei. Sunt o echipă experimentată şi cred că o să fie un meci dificil. Trebuie să jucăm cel mai bun volei al nostru pentru a avea o şansă de calificare. Avem încredere în noi datorită seriei bune din campiona fiind neînvinşi după primele 12 meciuri. Dar, nivelul voleiului din Danemarca este departe de cel din România, deci trebuie să jucăm mai inteligent. Dacă suntem capabili să facem aceste lucruri, atunci vom avea o şansă de calificare în runda următoare”, ne-a declarat Nicolai Houmann.

Houmann este susţinut şi de colegul de echipă, Sebastian Mikelsons, care ne-a transmis că moralul echipei daneze este unul foarte bun, având în vedere parcursul perfect din campionat, acolo unde Gentofte are 12 victorii din tot atâtea meciuri.

“Ne aşteptăm la un meci foarte greu împotriva echipei din Zalău. Însă, avem multă încredere în noi mai ales că ne descurcăm foarte bine în campionatul intern unde am reuşit să câştigăm 12 meciuri din tot atâtea posibile. De altfel, sâmbăta trecută am jucat cu echipa de pe locul 2 şi am obţinut o victorie categorică (15, 16 şi 18). Prin urmare, suntem pregătiţi pentru un duel bun, împotriva unui oponent pe măsură”, ne-a declarat Sebastian Mikelsons.

Foto: Jan Hyldebrandt-Larsen

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE