Connect with us

JUNIORI

Greu la Baia Mare pentru şimleuancele de la ACS Silvania Sport


Elevele lui Ovidiu Teuşan nu au reuşit să repete performanţele de la primul turneu şi au suferit trei eşecuri la al doilea turneu al speranţelor, desfăşurat la Baia Mare


Speranţele de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei au început promiţător campionatul şi la primul turneu desfăşurat la Sighetu Marmaţiei au obţinut locul 2 după două victorii din trei posibile.

Recent, la Baia Mare a avut loc al doilea turneu, însă, de această dată, sălăjencele noastre nu s-au mai descurcat atât de bine.

Elevele lui Ovidiu Teuşan au început în forţă turneul şi au condus cu 2 – 0 la seturi pe CSM Sighetu Marmaţiei, însă, în cele din urmă au pierdut meciul în cinci seturi.

Acest eşec a fost un factor psihologic ce nu le-a lăsat pe şimleuance să evolueze la potenţialul maxim în următoarele două partide de la turneu. Astfel că, şimleuancele au fost învinse în patru seturi atât de CSS 2 Baia Mare, cât şi de CSM Power Volleyball Baia Mare.

“Am condus cu 2 – 0 la seturi în faţa celei mai bune echipe din serie, dar nu întotdeauna iese cum dorim.  Până la urmă, nu a fost un turneu atât de rău şi păcat că nu am reuşit rezultate mai bune. Urmează un turneu la Şimleu Silvaniei şi sperăm să ne luăm revanşa acolo”, ne-a declarat Ovidiu Teuşan.

Turneul al treilea va avea loc în perioada 21 – 22 decembrie, tot la Baia Mare, urmând ca anul viitor, în perioada 1 – 2 februarie să fie rândul Şimleului să organizeze turneul IV.

Până atunci, la data de 15 decembrie, cadetele de la ACS Silvania Sport vor primi vizita celor de la LPS Cluj-Napoca. Meciul va avea loc în Sala de Sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei.


Rezultatele înregistrate de şimleuance la turneul de la Baia Mare:

CSM Sighetu Marmaţiei – ACS Silvania Sport 3 – 2

CSS 2 Baia Mare – ACS Silvania Sport 3 – 1

ACS Silvania Sport – CSM Power Volleyball Baia Mare 1 – 3


ACS Silvania Sport: Iulia Tincău, Ilaria Tincău, Maya Ambruş, Komiati Vanessa, Alma Sârbe, Geiger Kira, Luana Ardelean, Dora Sărcăşanu, Roxana Marincaş şi Kovacs Ştefania. Antrenor: Ovidiu Teuşan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI