Connect with us

Sporturi

Cornel Florean şi Ioan Hodrea, premiaţi pentru performanţele din 2019


În cadrul unui eveniment festiv organizat de Asociaţia Tenis Club Seniori Zalău, cei doi au fost premiaţi pentru rezultatele deosebite din anul 2019


Luna decembrie este luna în care lumea este cuprinsă de magia Sărbătorilor de Iarnă, dar este de asemenea şi luna în care cei mai buni sportivi sunt răsplătiţi pentru performanţele din anul care urmează să se încheie. Un asemenea eveniment deosebit a avut loc şi la Baza de Tenis a Primăriei Zalău.

Asociaţia Tenis Club Seniori Zalău a organizat o gală la care au participat toţi cei care de-a lungul anului au participat la competiţii de tenis veterani. Totuşi, până la momentele plăcute din cadrul galei, tenismenii veterani au trecut la treabă şi au “încins” câteva meciuri demonstrative, de dragul anului ce stă să se încheie.

După distracţia din teren, tenismenii veterani au participat la gala organizată de Asociaţia TC Seniori, scopul principal fiind premierea celor mai buni tenismeni veterani din judeţ. Graţie prestaţiilor din acest an, Cornel Florean şi Ioan Hodrea au avut cele mai bune rezultate, fiind premiaţi în cadrul acestei gale de către Ioan Leitan, preşedintele Asociaţiei Tenis Club Seniori.

“Comitetul director ne-am gândit că ar fi bine să facem şi noi o gală. Pe lângă faptul că i-am felicitat pe toţi cei care practică acest sport şi care au participat în acest an la diferite turnee, în mod special s-au remarcat Cornel Florean şi Ioan Hodrea. Astfel că cei doi au fost premiaţi de către Asociaţia noastră”, ne-a declarat Ioan Leitan, preşedintele Asociaţiei Tenis Club Seniori Zalău.

La acest eveniment festiv au participat peste 30 de persoane, iar după gală, a urmat o petrecere la care lumea s-a distrat şi s-a simţit bine.

Să spunem că în anul 2019, Cornel Florean a reuşit să câştige “Turneul Campionilor”, Altius Cup, Gentlemen’s Tennis Cup (turneu ITF), a cucerit Cetatea de Scaun Suceava şi a fost pe podium şi la Campionatul Naţional. Aceste performanţe au făcut ca sălăjeanul nostru să fie cel mai bun tenismen din ţară la categoria de vârstă +50 de ani.

De cealaltă parte, Ioan Hodrea se laudă cu victorii la “Turneul Campionilor” sau Cetatea de Scaun Suceava, prestaţii ce au făcut ca sportivul de la CSM Zalău să încheie anul pe locul 2 în clasamentul Federaţiei Române de Tenis, la categoria de vârstă +60.

Trebuie menţionat faptul că la finele săptămânii trecute, atât Cornel Florean, cât şi Ioan Hodrea, dar şi Ioan Leitan au fost premiaţi de către Silviu Mureşan – directorul CSM Zalău în cadrul galei în care au fost premiaţi cei mai buni sportivi de la Clubul Sportiv Municipal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi