Connect with us

Ştiri din Sălaj

Detalii de la gravul accident petrecut aseară în Sălaj


Evenimentul ce a avut loc sâmbătă seara între comunele Nuşfalău şi Halmăşd s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat din Şimleu Silvaniei


Aseară, la ora 20.30, pe Drumul Național 1H, între localităţile Nuşfalău şi Drighiu (comuna Halmăşd) a avut loc un accident grav de circulație soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii sălăjeni s-a stabilit că evenimentul s-a petrecut pe un sector de drum în aliniament. În timp ce conducea autoturismul, un bărbat de 48 de ani din Şimleu Silvaniei a intrat în coliziune frontală cu o maşină ce venea din sens opus. La volan s-a aflat un bărbat de 49 de ani, şi acesta tot din oraşul Şimleu Silvaniei.

În urma impactului dintre cele două maşini, autoturismul condus de șoferul de 48 de ani a fost proiectat în șanț. Totodată, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipajelor ISU pentru extragerea victimei din autovehicul.

Bărbatul a suferit răni grave şi a fost preluat de un echipaj EPA de la Garda de Intervenţie Nuşfalău, care i-a acordat primul ajutor medical calificat. Mai apoi, şimleuanul a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii medicale.

Șoferul de 49 de ani a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj