Connect with us

ATLETISM

FOTO. CSM Zalău şi-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2019


Evenimentul de gală a avut loc în Sala Sporturilor din Zalău, acolo unde conducerea Clubului Sportiv Municipal a premiat cei mai buni sportivi din anul 2019, de la cele mai mici categorii, până la veterani. A fost un eveniment special, cu momente emoţionante şi clipe de neuitat pentru sportivii premiaţi şi nu numai


În fiecare sfârşit de an, CSM Zalău îşi premiază cei mai buni sportivi. La fel s-a întâmplat şi în acest an când conducerea Clubului Sportiv Municipal a organizat o gală de decernare a premiilor. Evenimentul a avut loc vineri după amiază, în Sala Sporturilor din Zalău, între două gale de box de la Cupa Meseş, un eveniment pugilistic de amploare ce s-a desfăşurat la Zalău timp de două zile.

Silviu Mureşan – directorul CSM Zalău, a ţinut un mic discurs în deschiderea galei, după care a prezentat fiecare sportiv ce urma să fie premiat. Mirel Seişanu şi Alexandru Pura – reprezentantul Primăriei Zalău au fost cei care le-au înmânat câte un trofeu şi o diplomă sportivilor.

Au fost premiaţi cei mai tineri sportivi de la CSM Zalău, printre care Alesia Sferlea (secţia tenis de masă) sau Oana Flonta (tenis de câmp) şi până la sportivi veterani precum Cornel Florean, Ioan Hodrea, Ioan Leitan (toţi trei de la secţia de tenis) şi, bineînţeles, Petru Bologa (atletism), sportivul care la 81 de ani reprezintă cu succes clubul în competiţii sportive şi care adună aprecieri peste aprecieri pe la toate competiţiile.

Şi antrenorii, autorităţile locale şi mai mulţi jurnalişti sau foşti sportivi ai clubului au fost premiaţi de către Clubul Sportiv Municipal Zalău.

În acest an, topul celor mai buni sportivi a fost dominat de pugilişti, Elida Oşan şi Paul Magdaş fiind pe locul 2, Mara Hăran pe locul 3, în timp ce lista laureaţilor a fost completată de sportivi de la secţia de box.

Pe locul 1, pentru a zecea oară consecutiv a fost Paula Todoran. Atleta a ţinut un mic discurs după ce a primit premiul, după care a dat dovadă de multă clasă şi respect şi a felicitat fiecare premiant în parte printr-o strângere de mână.

Însă, mai multe pe acest subiect, puteţi citi în ediţia de miercuri a ziarului Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ATLETISM