Connect with us

Feminin

FOTO. Decathlon devine sponsor tehnic la “U” Olimpia Cluj. Cum arată noile echipamente ale campioanei României


Multipla campioană a României rămâne un etalon pentru fotbalul feminin de la noi din ţară şi odată cu noul parteneriat, va deveni prima echipă care va utiliza echipamente de top ale brandului Kipsta


“U” Olimpia Cluj este fără doar şi poate cea mai valoroasă echipă de fotbal feminin din ţară. Clujencele nu au adversar în campioant şi an de an reuşesc să câştige campionatul intern. Mai mult, clujencele punctează puternic şi la capitolul imagine.

Astfel, după ce Olimpia Cluj a trecut şi reprezintă brandul “U”, echipa condusă de Alin Cioban a semnat un contract de colaborare cu cei de la Decathlon, aceştia din urmă devenind sponsorul tehnic al celor de la “U” Olimpia Cluj.

Prin acest parteneriat, campioana României va îmbrăca echipamente noi şi totodată va fi prima echipă din România care va utiliza echipamente de top ale brandului Kipsta.

Joi, de la ora 17.00, în incinta magazinului Decathlon Cluj a avut loc şi un eveniment în care clujencele au prezentat noile echipamente. Trei echipamente de joc pentru anul 2020, echipamente complete de antrenament, de prezentare, geci pentru sezonul rece, gama de genţi pentru antrenament şi trolere pentru deplasări au fost prezentat în cadrul acestui eveniment.

Invitat special a fost unul dintre cei mai mari jucători ai României şi ai clubului “U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

“ Suntem foarte încântați de acest parteneriat, deoarece este o premieră pentru gama  adresată cluburilor profesioniste, iar toate echipamentele de joc vor avea o textură specială cu imprimarea culorilor direct în material . De-a lungul  istoriei noastre am fost primii și în promovarea altor mărci sportive  pe care acum le regăsim  și la alte cluburi profesioniste, însă parteneriatul cu Decathlon  este unul special, deoarece în 2020 brandu-ul francez va fi alături de noi la împlinirea a 10 ani de existență  pe scena fotbalului feminin romanesc”,   a declarat Alin Cioban Președintele Executiv de la “U” Olimpia, pentru site-ul oficial al clubului.

Afirmându-și sprijinul pentru dezvoltarea sportului local, domnul Bilasco Bogdan, Managerul de operațiuni din cadrul Dechatlon Cluj  a declart urmatoarele pentru aceeaşi sursă: “Decathlon Cluj se bucură că poate susține comunitatea sportivă locală prin acest parteneriat cu echipa de fotbal feminin Universitatea Olimpia Cluj! Având în vedere anvergura clubului “U” Olimpia Cluj, pentru noi este o ocazie foarte importantă de a prezenta echipamentele noastre de fotbal marca Kipsta în varianta profesională!”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin