Connect with us

HANDBAL

Victorie fulminantă. România învinge rivala Ungaria în ultimele secunde şi se califică în grupele principale de la Mondiale

 


Deşi tricolorele au început catastrofal şi au fost conduse chiar şi la şapte goluri diferenţă, Cristina Neagu a fost din nou imperială pentru Naţionala noastră şi în ultimele secunde a reuşit să marcheze golul victoriei după o aruncare de la 7 m


România nu are parte de cel mai bun turneu final în Japonia, acolo unde a fost la un pas să rateze calificarea în grupele principale.

După un eşec catastrofal cu Spania, un joc mult prea echilibrat cu Kazahstan şi un eşec împotriva Muntenegrului, tricolorele aveau nevoie de victorie în faţa rivalei Ungaria.

Începutul de meci le-a aparţinut unguroaicelor care au dominat copios şi s-au aflat mai mereu în avantaj, având chiar şi şapte goluri avantaj.

Până la urmă, în penultimul minut al jocului, România a egalat, pentru ca în ultimele secunde, Cristina Neagu să marcheze după o aruncare de la 7 m, gol ce a adus victoria Naţionalei noastre.

Deşi obţinută în mod dramatic, această victorie a adus României biletele pentru grupele principale de la Mondiale, acolo unde se va duela cu Rusia, Suedia şi Japonia.

Pentru Cristina Neagu, acest succes a fost mai special, mai ales că cea mai bună handbalistă din anul 2018 s-a accidentat în jocul cu Ungaria de la Europene, accidentare ce a făcut să stea departe de teren aproape un an de zile.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL