Connect with us

FOTBAL

Marius Pașca nu dezarmează: ”Situația de la SCM Zalău se poate remedia. Nu este un capăt de țară”


Chiar dacă echipa sa a terminat turul cu o înfrângere și este la 7 puncte în spatele ocupantei locului 12, antrenorul crede că gruparea zălăuană se poate salva de la retrogradare, cu condiția să aibă un lot valoros în retur și să facă o pregătire bună de iarnă


SCM Zalău a terminat în genunchi returul de campionat și a fost învinsă la scor de neprezentare de Unirea Alba Iulia, tocmai o contracandidată la evitarea locurilor retrogradabile.

Formația zălăuană a făcut o primă repriză modestă, când a încasat toate cele trei goluri, astfel că a avut o misiunea grea în partea secundă de a mai spera la un rezultat pozitiv.

”Am făcut o primă repriză execrabilă la Alba Iulia. A fost cel mai prost joc de când sunt eu la echipă. Păcat de situația în care am fost, fiindcă am avut un moral bun după ultimele trei jocuri. Am întâlnit o echipă care la ocaziile avute a și marcat goluri. În schimb, în repriza a doua am jucat mai bine, dar a fost târziu. Am mai avut o fază când s-au accidentat trei jucători și am fost forțat să fac trei schimbări. Cei care au intrat au adus un plus, drept dovadă ne-am creeat 3 – 4 ocazii de gol. Păcat că nu am avut încredere în noi, fiindcă și la 3 – 0 se putea întoarce rezultatul. Am dominat a doua repriză, dar finalizarea a lăsat de dorit”, ne-a declarat Marius Pașca.

SCM Zalău a terminat turul de campionat pe locul 15, cu 9 puncte acumulate și este la 7 puncte distanță de locul 12, ocupat de Unirea Alba Iulia. Cu toate acestea, antrenorul are convingerea că în retur, gruparea de sub Meseș se poate salva.

”Știm ce avem de făcut și am identificat posturile deficitare care trebuie acoperite, iar împreună cu conducerea, în maxim două săptămâni vom creiona lotul pentru retur. Sper să facem 5 – 6 transferuri și să aducem jucători care să vină cu un plus la echipă. Acum, avem și timp la dispoziție să formăm un lot competitiv. Ne așteaptă un retur greu, dar consider că cele 7 puncte le putem recupera. Nu este un capăt de țară. Situația se poate remedia, cu condițiile să avem un lot bun și echilibrat și să facem o pregătire bună în iarnă”, a mai spus Pașca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL