Connect with us

FOTBAL

FOTO. SCM Zalău, surclasată la Alba Iulia!


După o serie de trei jocuri bune, din care a scos 7 puncte, elevii lui Marius Pașca au fost de nerecunoscut în utlima partidă a turului și au pierdut la scor de neprezentare pe terenul unei contracandidate la evitarea retrogradării


Șansele de salvarea parcă erau tot mai mari la SCM Zalău, după ce în ultimele trei jocuri, gruparea zălăuană a scos 7 puncte și a scăpat de ultimul loc. La un rezutat pozitiv sperau zălăuanii și pentru meciul din ultima etapă a turului, mai ales că sâmbătă SCM a întâlnit Unirea Alba Iulia, o contracandidată la evitarea retrogradării. Într-un astfel de meci ”de 6 puncte”, elevii lui Marius Pașca au fost de nerecunoscut și au avut o evoluție mediocră.

Jocul din Cetatea Marii Uniri a fost echilibrat cam o jumătate de repriză, în care SCM a avut o ocazie mare prin Sebastian Culda – fostul jucători al Unirii – care a scăpat singur spre poartă, dar a trimis peste.

În minutul 22, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Ciprian Selagea,  cu un șut pe jos, la colțul scurt, după o centrare de pe stânga a lui Frăsineanu, ce a traversat careul. Zălăuanii au fost la pământ și după niciun minut, Unirea putea marca din nou, dar portarul Andrei Pop a scos în două rânduri, în fața lui Mărgărit și Selagea.

Până la urmă, gazdele nu au mai ratat ținta, iar din minutul 26, Mărgărit a făcut 2 – 0, cu o reluare simplă, din voleu, la centrarea lui Fetița.

SCM putea reintra în joc, dar șutul lui Neuers de la 17 m (min. 33) a fost respins de portarul Sporea, cel care a mai avut o intervenție bună și în minutul 42, la șutul lui Culda, pe care l-a respins în lateral.

Unirea Alba Iulia a fost mult mai precisă și chiar înainte de pauză, Selagea a făcut 3 – 0, reluând în plasă mingea repinsă de portar Andrei Pop la șutul lui Frăsineanu.

La acest scor ”zarurile” erau deja aruncate, iar în debutul părții secunde, Marius Pașca a făcut trei schimbări. În teren au intrat jucătorii care au jucat mai puțin: Jula, Supuran și Saroși, primul fiind la debutul pentru SCM.

Parcă jocul Zalăului s-a mai îmbunătățit, dar fără efect și pe tabelă. Oaspeții au avut câteva ocazii de gol, la șutul lui Sebastian Duma, respins de portarul Sporea (min. 74), ca la faza imediat următoare, Răzvan Dulap să șuteze în blocaj.  În ultimele 10 minute, Bogdan Boje a tras peste transversală din 13 m, iar Dulap a ratat și el ținta și a șutat peste din 14 m, după un corner.

Unirea a avut o singură ocazie de gol în partea secundă, dar Andrei Pop a deviat în transversală mingea șutată din lovitură liberă de la 18 m, de Fetița.

Scorul înregistrat la pauză a fost și la finalul meciului, iar SCM Zalău a terminat anul cu o înfrângere dureroasă, care complică misiunea din primăvară. Elevii lui Pașca încheie turul pe locul 15, dar în retur au de recuperat 7 puncte până la primul loc deasupra liniei.

 

Unirea Alba Iulia – SCM Zalău 3 – 0 (3 – 0)

Au marcat: Ciprian Selagea (22 și 44) și Daniel Mărgărit (26)

𝐔𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚: Rareș Sporea – Răzvan Ivan (81 Mazilu), Ionuț Neag (46 Ștefan Mardare), Marian Guț, Alex Giurgiu, Andrei Bârdea, Daniel Tat, Răzvan Fetița, Ciprian Selagea (88 Paul Joldeș), Ionuț Frăsineanu și Daniel Mărgărit (75 Mihai Mateș). 𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞: Adrian Angeru, Cristian Avram, Cristian Păcurar. 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫: Mihai Manea.

𝐒𝐂𝐌 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮: Andrei Pop – Kinczel Ervin, Răzvan Dulap (cpt.), Cristian Călin (58 Alexandru Jula), Andrei Șumlea, Sebastian Duma , Alexandru Turcu, Gabriel Coți, Sebastian Culda (57 Daniel Supuran), Arnold Neuers (57 Raul Saroși) și Bogdan Boje. 𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞: Claudiu Băican –  Denis Laza,  Iustin Ardelean și Denis Cubaș. 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫: Marius Pașca.

 

Sursa foto: Ziarul Unirea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL