Connect with us

CUPELE EUROPENE

Se apropie “dubla” din 16-zecimile Cupei Challenge pentru Volei Municipal Zalău


Partida tur cu Gentofte Volley are loc pe 11 decembrie, în Danemarca, în timp ce returul se dispută o săptămână mai târziu, la Zalău


Finalul de an se anunţă extrem de încărcat pentru Volei Municipal Zalău, care mai are de jucat nu mai puţin de şase meciuri oficiale, în mai puţin de o lună.

În campionat, gruparea antrenată de Bogdan Tănase joacă cu Explorări Baia Mare, Arcada Galaţi şi SCMU Craiova, în Cupa României întâlneşte pe Steaua Bucureşti, dar Volei Municipal mai are de jucat în decembrie şi “dubla” din Cupa Challenge cu Gentofte, din 16-zecimi.

Partida tur cu Gentofte Volley are loc pe 11 decembrie, în Danemarca, în timp ce returul se dispută o săptămână mai târziu, pe 18 decembrie, la Zalău.

La prima vedere, Gentofte Volley se anunţă un adversar redutabil pentru Volei Municipal Zalău, fiind vorba de campioana din Danemarca, care a câştigat ultimele două titluri.

Dacă trece de Gentofte, Volei Municipal Zalău va întâlni în optimi învingătoare dintre Stroitel Minsk (Belarus) şli VK Cez Karlovarsko (Cehia).

În 16-zecimile Cupei Challenge s-a calificat şi SCMU Craiova, care va juca cu Kladno Volejbal din Cehia.

Jocurile din optimile Cupei Challenge se vor disputa în ianuarie 2020.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE