Connect with us

ARTE MARTIALE

Maeştri internaţionali ai artelor marţiale, în vizită la Primăria Zalău


Paolo Colla din Italia şi Szepvolgyi Geza din Ungaria au vizitat instituţia înainte de a conduce un seminar tocmai în urbea de la poalele Meseşului


Conducerea Primăriei Municipiului Zalău a avut deosebita plăcere de a primi azi, 29 noiembrie, la sediul instituției, vizita domnilor Paolo Colla din Italia și Szépvölgyi Géza din Ungaria, maeștri internaționali ai artelor marțiale.

Scopul vizitei în municipiu a celor doi maeștri este de a promova sportul în rândul tinerilor, în mod special artele marțiale clasice și moderne pe care aceștia le practică.

În cadrul vizitei de la Primăria Municipiului Zalău, gazdele le-au urat mult succes în activitatea pe care o desfășoară în domeniu, fiind mentori în arte marțiale pentru zeci de copii și i-au asigurat de sprijin în toate acțiunile pe care le întreprind în Zalău.

Cei doi au organizat astăzi primul seminar, urmând ca mâine să aibă loc alte două şedinţe, după cum vă informam aici, iar seminarul se va încheia duminică între orele 10.00 – 12.00. Seminarul este organizat de CS Porolissum Zalău, în colaborare cu Ishin Kan Szalontai Dojo.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE