Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca:  ”Avem posibilitatea să mai adunăm 3 puncte în meciul de la Alba Iulia”


Tehnicianul de la SCM Zalău are speranţe că echipa sa va reuşi un rezultat bun şi în ultimul joc din 2019. Antrenorul consideră că partida de sâmbătă are o importanţă şi mai mare în condiţiile în care echipa sa întâlneşte o contracandidată la evitarea retrogradării


După un egal şi două victorii, SCM Zalău şi-a mai îmbunătăţit situaţia din clasament şi a scăpat de ultimul loc în Seria a V-a, poziţie pe care a cedat-o celor de la Industria Galda.

Gruparea de sub Meseş mai are de recuperate 6 puncte până la locul 12 şi speră să încheie anul tot cu un rezultat pozitiv. Ultimul meci din acest an este unul dintre cele mai importante pentru formaţia zălăuană, care joacă sâmbătă, de la ora 14.00, la Unirea Alba Iulia, o contracandidată la evitarea retrogradării.

“Este un meci foarte important cu o contracandidată la evitarea retrogradării. Avem posibilitatea de a mai aduna 3 puncte şi privim cu încredere acest joc, fiindcă suntem pe o pantă ascendentă. Pe lângă satisfacţia punctelor, în ultimele jocuri am arătat o atitudine pozitivă. Am încredere în jucători, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor. Întâlnim o echipă imprevizibilă, care are în lot şi câţiva jucători cu experienţă, dar vom intra pe teren cu gândul de a câştiga”, ne-a declarat Marius Paşca.

La un joc dificil se aşteaptă şi antrenorul de la Unirea Alba Iulia, Mihai Manea.

“Va fi un meci deschis oricărui rezultat. Noi suntem o echipă care încercăm să ne regăsim, în timp ce SCM Zalău vine după trei rezultate bune. Însă, la acest nivel nu cred că putem vorbi de vreo echipă favorită. În situaţia în care ne aflăm vom intra în teren să câştigăm. Noi ne dorim mai mult decât salvarea de la retrogradare şi încercăm să creem o echipă competitivă. Sperăm să arătăm mai bine din iarnă, după ce se vor rezolva toate problemele”, ne-a declarat Mihai Manea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL