Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău s-a pregătit degeaba pentru derby-ul cu Rapid Jibou!


Conducerea vicecampioanei Sălajului s-a arătat nemulţumită de faptul că etapa a III-a din retur a fost amânată de către AJF Sălaj, iar anunţul a fost făcut doar în cursul zilei de joi. De la ultimul joc cu Ardealul Crieşni, Dumbrava a efectuat trei antrenamente şi a disputat un joc amical pentru a fi într-o formă cât mai bună pentru derby-ul cu Rapid Jibou, ca în cele din urmă să afle că acest meci se va juca abia în luna martie


Liga a IV-a şi Liga a V-a Sălaj au intrat în pauza de iarnă, dar acest lucru s-a ştiut abia joi, când AJF Sălaj a postat un comunicat pe site-ul oficial.

“Ca urmare a discuțiilor din ședința cu delegații, care a avut loc înainte de începerea campionatului, că se vor desfășura minim 2 etape din retur, urmând ca a 3-a etapă sa fie programată în funcție de starea vremii, Comitetul Executiv al AJF Sălaj,întrunit azi,a hotărât: Datorită faptului că se anunță înrăutățirea condițiilor meteo, și ținând cont și de numărul mare de solicitări venite de la echipe, campionatul se întrerupe, urmând să se reia în martie”, se arată în comunicatul AJF Sălaj

Amânarea etapei a III-a din retur a creeat multe nemulţumiri în tabăra vicecampioanei Dumbrava Gîlgău care urma să joace sâmbătă derby-ul cu rivalii de la Rapid Jibou.

Echipa pregătită de Florin Morar a susţinut ultimul meci la Crişeni, pe 16 noiembrie, dar pentru a fi într-o formă cât mai bună pentru derby-ul cu Rapid Jibou a continuat să facă antrenamente, dar a susţinut şi un joc amical la finalul săptămânii trecute când a avut rundă liberă.

Trei şedinţe de pregătire a efectuat Dumbrava în ultimele două săptămâni, plus partida de verificare cu juniorii, ca joi să afle în mod oficial că partida cu Rapid Jibou se va juca abia în martie!

“După meciul de la Crişeni i-am întrebat pe cei de la AJF Sălaj dacă se jocă şi etapa a III-a din retur, pentru că altfel noi am fi intrat în vacanţă încă din 16 noiembrie. Am fost informaţi că etapa se joacă şi am continuat pregătirile. Inclusiv luni şi marţi am ştiu că vom aveam meci sâmbătă cu Rapid Jibou , a spus o persoană din conducerea de la Dumbrava.

În condiţiile în care etapa a fost amânată, Dumbrava Gîlgău a cheltuit o sumă de bani pe degeaba în ultimele două săptămâni, având în vedere că vicecampioana Sălajului oferă bani jucătorilor şi pentru prezenţa la antrenamente.

Dumbrava Gîlgău a încheiat anul pe locul 3, la 4 puncte în spatele primelor două clasate, dar are un meci mai puţin jucat decât Sportul Şimleu şi Rapid Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL