Connect with us

FOTBAL

Abba Jibou, pentru prima dată la un turneu zonal. PROGRAMUL de la “Gheorghe Ene”


Gruparea jibouană joacă la final de săptămână, la Bistriţa, la faza zonală a Trofeului “Gheorghe Ene”, unde va întâlni adversari din Satu Mare, Bistriţa, Bihor, Cluj şi Maramureş


Viitorul Zalău şi Atletic Zalău erau echipele abonate din Sălaj la câştigarea competiţiilor destinate juniorilor şi la calificarea în faza zonală. În acest an, Atletic a câştigat trofeul judeţean la “Gheorghe Ola”, în timp ce Viitorul Zalău nu s-a ales cu nimic.

Surprinzător, faza judeţeană a trofeului “Gheorghe Ene” a fost câştigată de o echipă înfiinţată de scurtă vreme. Este vorba de Abba Jibou, care în acest final de săptămână va participa în premieră la un turneu zonal. De vineri şi până duminică, gruparea jibouană va fi prezentă la Bistriţa, acolo unde se va duela cu campioanele din judeţele vecine.

Abba Jibou va întâlni pe Primavera Satu Mare, Transilvania Bistriţa, Sporting Cluj, Zenit Oradea şi Sporting Maramureş, urmând să debuteze la competiţia de la Bistriţa, vineri, de la ora 11.00 cu Primavera Satu Mare. Pare greu de crezut că Abba Jibou poate emite pretenţi, fiind la prima participare la o fază zonală, însă formaţia de pe Someş îşi propune să facă o figură frumoasă, iar în urma unor astfel de meciuri, tinerii jucători să prindă experienţă.

Programul jocurilor pentru Abba Jibou, la faza zonală de la Bistriţa:

Vineri, ora 11.00: Abba Jibou – Primavera Satu Mare

Ora 19.00: Abba Jibou – Transilvania Bistriţa

Sâmbătă, ora 11.00: Sporting Cluj – Abba Jibou

Ora 17.00: Zenit Oradea – Abba Jibou

Duminică,ora 12.00: Abba Jibou – Sporting Maramureş

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL