Connect with us

LUPTE LIBERE

FOTO. Luptătorii de la CSS Zalău, pe podium la un concurs internaţional


Un loc II şi trei locuri III este bilanţul sportivilor pregătiţi de Gheorghe Panc la Cupa Cetate Deva. Cel mai bun rezultat a fost reuşit David Ugruţan, cel care a cucerit medalia de argint la categoria de greutate 65 kg


La finele săptămânii trecute, la Deva a avut loc un turneu internaţional de lupte libere la categoria de vârstă juniori III şi juniori IV. Aproximativ 250 de sportivi din România, Moldova şi Ucraina s-au reunit la start şi au luptat pentru locurile fruntaşe.

Sub denumirea Cupa Cetate Deva, competiţia a ajuns în acest an la ediţia a VIII-a, iar printre participanţi am regăsit şi o delegaţie din judeţul Sălaj. Este vorba despre şapte sportivi de la CSS Zalău, însoţiţi de antrenorul Gheorghe Panc.

Din rândul sălăjenilor, cel mai bun rezultat a fost reuşit de David Ugruţan, cucerind locul 2 la categoria 65 de kilograme. Pe podium s-au clasat şi George Prodan (29 kg), Mihai Rednic (43 kg) şi Sorin Ardelean (+70 kg).

“Sincer, mi s-a părut mai puternic decât finala noastră de Campionat Naţional la categoria respectivă de vârstă, în prisma faptului că fiecare au avut câte trei – patru meciuri. Au fost şi ucraineni şi moldoveni la acest concurs. Felicitări copiilor şi mulţumiri părinţilor şi colegilor profesori pentru sprijin. Chiar dacă este născut în 2010, Mihai Rednic s-a luptat foarte bine şi este un copil de perspectivă, având în vedere că a avut adversari născuţi în anii 2008 sau 2009”, ne-a declarat Gheorghe Panc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LUPTE LIBERE