Connect with us

JUDO

FOTO. Judoka sălăjeni, două clasări pe podium la Huedin


Alexandru Stevar şi Tudor Conţ au reuşit să urce pe podim la Cupa “Judo Club 1983” din oraşul clujean


La finele săptămânii trecute, la Huedin a avut loc ediţia a XII-a a Cupei “Judo Club 1983” la judo. La acest concurs au participat nu mai puţin de 450 de sportivi reprezentând 24 de cluburi din 15 judeţe ale ţării. Printre aceştia am regăsit şi o delegaţie de la CS Vidalis Zalău, însoţită de antrenorul Radics Ştefan.

Deşi competiţia a fost una acerbă, în cele din urmă, judoka sălăjeni au reuşit două clasări pe podium. Cele mai bune rezultate din rândul delegaţiei sălăjene au fost obţinute de Alexandru Stevar (U 12 – 34 kg) şi Tudor Conţ (U 14 – 55 kg), cei doi reuşind să se claseze pe locul 3 la categoriile respective.

Prestaţii bune au avut şi Sebastian Ianc (U 14 – 50 kg) şi Illyés András (U 12 – 38 kg), aceştia clasându-se pe locul 5. Cei doi au avut parte de şase meciuri, pierzând două.

Radics Ştefan se declară mulţumit de rezultatele obţinute de elevii săi şi ne-a spus că scopul acestei competiţii a fost acela de a urmări progresele sportivilor într-o competiţie oficială.

“A fost un turneu reuşit şi am văzut un progres la toţi sportivii, nu doar la cei care au reuşit o clasare pe podium. S-au comportat bine şi au avut o atitutide corespunzătoare. Noi nu facem antrenamente de performanţă, pentru că nu avem condiţii pentru aşa ceva. Dar noi încercăm să ne pregătim cât mai bine şi cred că suntem pe drumul cel bun şi această competiţie a fost mai mult de verificare a progresului sportivilor”, ne-a declarat antrenorul Radics Ştefan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUDO