Connect with us

Ştiri din Sălaj

Florin Florian şi-a înaintat demisia şi pleacă cu fruntea sus de la lnstituţia Prefectului Sălaj


Florin Florian este al 14-lea prefect al Sălajului, cu un mandat de 2 ani şi 9 luni, printre cele mai lungi mandate de prefect. În mandatul său, Florin Florian a ţinut în frâu instituţiile deconcentrate, a închis toate focarele PPA din judeţ, a reuşit în premieră să atragă fonduri pentru reabilitarea Palatului Administrativ şi a obţinut certificatul ISO  9001:2015


Prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian şi-a înaintat demisia din funcţie, iar în acest sens a transmis azi dimineaţă o solicitare către minsitrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, prin care îi solicită încetarea exercitării cu caracter temporar prin detaşare a atribuţiilor de prefect.

Este mai mult o demisie de onoare, ceea ce îl poziţionează pe Florin Florian printre puţinii oameni cu demnitate şi coloană vertebrală din judeţul Sălaj.

Marţi, 26 noiembrie, prefectul Florian va organiza o conferinţă de presă, ocazie cu care va prezenta un bilanţ al mandatului său, cu bune şi cu rele.

Florin Florian a fost numit prefect la data de 8 martie 2017 în timpul  Guvernului Grindeanu şi rămas în funcție și în timpul Guvernelor Mihai Tudose și Viorica Dăncilă. Florin Florian se întoarce înapoi pe funcţia de șef al Inspectoratului pentru Construcții Sălaj, poziţie ocupată prin concurs.

loading...
loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj