Connect with us

TENIS

Cornel Florean şi Ioan Hodrea s-au remarcat în Ungaria


Cei doi tenismeni au participat la Budapesta la un turneu de rang ITFde categoria I, reuşind să ajungă până în fazele superioare ale competiţiei


Cornel Florean şi Ioan Hodrea sunt fără doar şi poate unii dintre cei mai buni tenismeni sălăjeni seniori. Ba mai mult, Florean este cel mai bun tenismen din ţară la categoria de vârstă +50 de ani, în timp ce Ioan Hodrea poate termina şi el anul pe locul 1 la categoria de vârstă +60 de ani.

Având rezultate bune pe plan naţional, cei doi tenismeni din Sălaj, alături de Viorel Cuceu au decis să-şi încerce norocul la o competiţie de nivel ITF de categoria I.

Turneul ales a fost Romai Cup Indoor Senior Championship, competiţie găzduită de Budapesta, capitala Ungariei, sub egida Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Cei doi tenismeni zălăuani au participat la categoriile de vârstă obişnuite, astfel că Ioan Hodrea s-a aflat la startul categoriei +60 de ani, în timp ce Cornel Florean şi-a măsurat forţele cu cei de la categoria +50 de ani.

Cornel Florean a debutat excelent şi a trecut în două seturi de ungurul Tomi Farkas pe care l-a învins cu 6 – 0, 6 – 2. Însă, ajuns în optimile de finală, sălăjeanul nostru a dat peste un adversar redutabil şi a fost învins de Miklos Szabo.

La categoria +60, Viorel Cuceu a fost eliminat din primul  tur, în timp ce Ioan Hodrea, cu puţin noroc, a ajuns până în sferturile de finală, fiind eliminat cu greu de germanul Hermann Klein, după ce sălăjeanul nostru a avut 1 – 0 la seturi.

Una peste alta, aceste rezultate sunt bune având în vedere anvergura competiţiei şi cu siguranţă, în viitor o să apară şi rezultatele mai bune.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS