Connect with us

JUNIORI

Cadeţii de la CSS Zalău au învins CSS 2 Baia Mare


Elevii lui Horea Giurgiu şi-au revenit după “duşul rece” cu LPS Bistriţa şi au reuşit să câştige duelul de pe teren propriu în faţa băimărenilor


La finalul săptămânii trecute au avut loc meciurile din cadrul etapei a IV-a din Campionatul Naţional de Volei la categoria de vârstă cadeţi. CSS Zalău a evoluat pe teren propriu în compania celor de la CSS 2 Baia Mare, în timp ce Academia de Volei “Lazăr Marius” s-a deplasat pe terenul liderului CSS Lapi Dej.

Dacă academicienii au avut o deplasare “imposibilă”, CSS Zalău a reuşit o victorie în patru seturi în faţa băimărenilor de la CSS 2.

Deşi a pierdut în trei seturi împotriva celor de la LPS Bistriţa în etapa precedentă, băieţii lui Horea Giurgiu şi-au revenit şi în această rundă au jucat altceva. Chiar dacă au început jocul mai prost şi au cedat primul set, zălăuanii au jucat exemplar în următoarele trei pe care şi le-au adjudecat de o manieră categorică.

“Este o victorie importantă, mai ales că ne luptăm cu ei pentru că au punctele de talie pe care le fac în fiecare meci şi trebuia să învingem. Păcat de înfrângerea cu Bistriţa. A fost groaznic şi efectiv nouă nu ne-a ieşit nimic şi lor le-a ieşit totul. Important este că am trecut peste şi am reuşit o victorie importantă. Ne dorim să ajungem la turneul semifinal şi în funcţie de tragerea la sorţi, vom încerca să ajungem la turneul final. Însă, trebuie să ne mai punem la punct jocul, cel puţin din punct de vedere mental. Acolo sunt multe căderi la această categorie de vârstă. Una peste alta a fost bine”, ne-a spus Horea Giurgiu.

În urma acestei victorii, CSS Zalău a urcat pe locul 3, având şase puncte acumulate. Lider rămâne CSS Lapi Dej cu 14 puncte, iar pe locul 2 se află LPS Bihorul Oradea cu 11 puncte. Academia de Volei “Lazăr Marius” rămâne pe locul 6 cu 3 puncte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI