Connect with us

FOTBAL

Ionuţ Rada, Laurenţiu Rus şi Raul Ciupe, cei mai consacraţi jucători de la Sănătatea Cluj


Faţă de SCM Zalău, Sănătatea Cluj stă mult mai bine la nivel de lot şi dispune de o serie de jucători experimentaţi, care până nu de mult îmbrăcau tricoul unor echipe precum Dinamo, FCSB, Rapid, CFR Cluj, Viitorul sau Universitatea Cluj


Ionuţ Rada (Rapid, Steaua, CFR), Laurenţiu Rus (Dinamo, CFR şi Poli Iaşi) şi Raul Ciupe (Sportul Studenţesc, Universitatea Cluj şi Viitorul) sunt cei mai cunoscuţi jucători din tabăra clujenilor, dar pe lângă ei mai sunt Cosmin Tilincă, Dan Roman şi Dan Matei, care au zeci de meciuri în primul eşalon.

La Sănătatea contiunuă să apere şi să o facă foarte bine – Filip Lăzăreanu (38 de ani) – care în urmă cu 15 ani era portarul Armăturii Zalău, în Divizia B.

Doi foşti jucători de la FC Zalău sunt în tabăra Sănătăţii Cluj, atacantul Andrei Ceaca şi fundaşul Ionuţ Ţîrlea, însă acesta din urmă este accidentat şi nu va juca la Zalău.

Punând acest aspecte pe hârtie, Sănătatea Cluj pare favorită în jocul de vineri, dar SCM Zalău a demonstrat că pe teren propriu poate încurca pe oricine. Drept dovadă stau remizele cu fruntaşele Seriei a V-a, Luceafărul Oradea şi ACS FC Recea.

Înaintea meciului de vineri, SCM se confruntă cu unele probleme de lot. Raul Vitan este incert după o întindere musculară din cauza căreia nu a jucat nici la Odorheiu Secuiesc.

Şi atacantul Bogdan Boje are unele probleme şi a fost schimbat la pauza jocului trecut, însă până la partida de miercuri, echipa medicală încearcă să-i recupereze pe cei doi.

Este ultimul joc din aceast an pe care SCM Zalău îl joacă acasă, iar elevii lui Marius Paşca aşteaptă la stadion cât mai mulţi spectatori pentru a avea parte de susţinere.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL