Connect with us

FOTBAL

Venus Borla învinge la Derşida şi este din nou lider în Seria Centru


Deşi a jucat din minutul 60 în 10 oameni, gruparea din Borla a câştigat la scor pe un teren incomod, iar în urma acestui succes a terminat turul pe primul loc


Pe final de tur, Venus Borla şi-a revenit şi a legat două victorii, care au adus-o din nou pe primul loc. Ultimul succes a fost l a Derşida pe un teren greu, unde puţine echipe reuşesc să obţină puncte. Însă, Venus Borla a reuşit să  câştige la scor, cu toate că în ultimele 30 de minute a jucat în 10 oameni.

Oasepţii au deschis scorul încă din minutul 4, prin Kovacs Mark, dar după 10 minute, Voinţa a egalat prin Mădălin Iancău, al cărui şut a fost deviat de un jucător advers. Jocul a fost echilibrat şi la pauză s-a intrat cu 1 – 1 deşi ambele echipe au avut ocazii importante.

În partea secundă, oaspeţii au făcut 1 – 2 prin Antal Attila, după o acţiune proprie, dar patru minute mai târziu, Venus Borla a rămas în 10 oameni, după ce Kallai Geza a văzut cartonaşul roşu.  Cu toate acestea, tot gruparea din Borla a marcat, iar Pusok Ruben a făcut 1 – 3 dintr-o lovitură liberă.

Oaspeţii s-au dezlănţuit în ultimele 10 minute, iar Szenasi Csaba a marcat pentru 1 – 4, ca în minutul 83, Antal Attila să stabilească scorul final, 1 – 5 dintr-o lovitură liberă. Finalul de tur o găseşte pe Venus Borla în fotoliul de lider, cu un punct avans faţă de Gloria Marin.


Pusok Ruben – “căpitan” Venus Borla: “Va fi o performanţă dacă vom fi pe locul 1 şi la final de campionat”

“”La Derşida a fost un meci bun, cu ocazii de ambele părţi, dar noi am fost mai inspiraţi şi ne-am fructificat şansele de gol. Echipa este 90% formată din jucătorii care am fost şi în sezonul trecut, iar de obicei, la toate meciurile suntem aceiaş jucători. Acest lucru se vede şi în joc. Ne bucurăm că am terminat turul pe primul loc, dar va fi o performanţă dacă vom fi pe locul 1 şi la final de campionat. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci”.


Voinţa Derşida – Venus Borla  1 – 5 (1 – 1)

Au marcat: Mădălin Iancău (‘14), respectiv Kovacs Mark (‘4), Antal Attila (‘56 şi 83), Pusok Ruben (‘75) şi Szenasi Csaba (‘80)

Voinţa: Alexandru Blidar – Ionuţ Vaşarhely, Mădălin Iancău, Raul Ţurcan (cpt.), Sergiu Ortelecan, Lucian Solomonean, Ştefan Avram, Remus Pop, Sergiu Pop şi Călin Varga. Rezerve: Răzvan Gorgan, Vasile Ardelean, Keresztes Zoltan şi Gabriel Gorgan. Delegat: Adrian Gorgan

Venus: Erdei Krisztian – Jozsa Szabolcs, Pusok Ruben (cpt.), Kallai Alexandru, Lakatos Karoly, Szenasi Csaba, Antal Andrei, Kallai Geza, Barta Nandor, Kovacs Mark şi Balint Attila. Rezerve: Antal Attila, Kocsis Tibor, Matyas Levente, George Sava, Mate Levente, Palyi Kiss Zoltan şi Kovacs Attila. Delegat: Kiraly Andrei

Cartonaş roşu: Kallai Geza (‘60)

Au arbitrat: la centru – Sergiu Duma, asistenţi Georgiana Seutea şi Alexandru Pop (toţi trei din Zalău)

Observator AJF: Vig Erdei Zoltan (Zalău)

Jucătorul meciului: ANTAL ANDREI


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL