Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a reuşit primul rezultat pozitiv în Liga Elitelor U 15


Gruparea de sub Măgură a remizat în deplasarea de la Plimob Sighetu Marmaţiei, însă a fost aproape de o victorie, după ce a condus cu 2 – 0 din prima repriză


Trei înfrângeri la rând, toate cu scorul de 0 – 4 a înregistrat Sportul Şimleu în primele jocuri de la Liga Elitelor U 15 şi a fost ultima clasată în Seria a 13-a. Formaţia antrenată de Vasile Paşca a “spart gheaţa” la acest nivel şi în etapa a IV-a a reuşit primul rezultat pozitiv, tocmai în deplasare, la Plimob Sighetu Marmaţiei, unde şimleuanii s-au deplasat cu o zi înainte de meci.

Faţă de celelalte jocuri, Sportul Şimleu a arătat mult mai bine şi a făcut o primă repriză fără greşeală.Jocul pe contratac a funcţionat perfect, iar şimleuanii au deschis scorul în primul sfert de oră prin Vasile Mona. Tot în prima repriză, şimleuanii au mai marcat prin acelaşi Vasile Mona şi la pauză au avut avantaj de două goluri. În partea secundă, jocul oaspeţilor nu a fost la fel de eficient, iar în defensivă au apărut greşelile.

De acest lucru au profitat cei de la Plimob Sighetu Marmaţiei, care au marcat de două ori şi au reuşit egalarea. În ultimele 20 de minute, Cătălin Pop a fost eliminat, iar Sportul Şimleu a jucat în inferioritate. Însă şi în aceste condiţii a avut o ocazie mare prin care putea marca golul victoriei.

S-a terminat 2 – 2, dar la final, antrenorul Vasile Paşca s-a arătat nemulţumit că echipa sa nu a ştiut gestiona avantajul de două goluri şi a fost egalată.

“Am reuşit primul punct din Liga Elitelor, dar sunt puţin supărat, fiindcă am avut 2 – 0 şi în partea secundă am repetat greşelile din meciurile trecute. Mă bucur că creştem de la meci la meci, însă trebui să eliminăm aceste greşeli. Din păcate nu avem rezerve de nivelul titularilor, iar acest lucru se simte. Sperăm să reuşim prima victorie din campionat în ultima etapă a turului, când vom juca acasă”, ne-a declarat antrenorul Vasile Paşca.

Sâmbătă, de la ora 10.00, Sportul Şimleu joacă ultimul meci din turul de campionat, urmând să primească vizita celor de la CSS 2 Baia Mare.

Plilmob Sighetu Marmaţiei – Sportul Şimleu 2 – 2 (0 – 2)

A marcat: Vasile Mona (2)

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL