Connect with us

FOTBAL

Cupa Satelor prezintă interes mare şi în Sălaj


Faza judeţeană a început cu 16 echipe la start. Deja s-au disputat meciurile din prima grupă, unde câştigătoare a fost reprezentanta comunei Nuşfalău


Anul trecut, Federaţia Română de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale şi în colaborare cu AJF-urile din ţară a demarat  o nouă competiţie, Cupa Satelor, destinată copiilor U 13 din satele şi comunele României.

Această competiţie a stârnit un mare interes, astfel că Sălajul a avut 18 echipe participante la faza judeţeană din 2018. Întrecerea a fost câştigată de către echipa din Crişeni, care a mers la faza regională organizată de Federaţia  Română de Fotbal.

Şi pentru ediţia a II-a a existat un interes mare în Sălaj şi s-au înscris 16 echipe. Acestea au fost repartizate pe creiterii geografice,   iar primele jocuri s-au şi disputat, sâmbătă, la Nuşfalău.

Pe Stadionul “Nicolae Mandel” s-au duelat echipele din Nuşfalău, Sîg, Valcău şi Marca, iar pe primul loc s-a clasat gruparea din Nuşfalău, cu maxim de puncte, care a obţinut calificarea la faza finală, ce va avea loc în primăvară.

În următoarele săptămâni se vor decide şi celelalte echipe calificate. Grupa a II-a va avea loc la Mirşid, unde se vor întâlni şase echipe: Mirşid, Sălăţig, Bocşa, Horoatu Crasnei, Chieşd, Şamşud şi Crişeni, în timp ce în a treia locaţie vor avea loc duelurile între Rus, Gârbou, Băbeni, Ileanda şi Românaşi.

“Este o competiţie foarte frumoasă şi benefică pe care şi Federaţia Română de Fotbal o promovează foarte bine. Ne bucurăm că aproape toate echipele de anul trecut s-au înscris şi pentru ediţia a II-a. Este un lucru benefic pentru că şi Sălajul are 16 echipe la startul fazei judeţene”, ne-a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL