Connect with us

FOTBAL

FOTO. Derby încins sub Măgură la juniori A1


Partida dintre fruntaşele Sportul Şimleu şi Rapid Jibou s-a terminat cu trei jucători eliminaţi, dar şi cu un rezultat de egalitate, de care a profitat Dumbrava, care a revenit pe primul loc


Şi la juniori A1, lupta pentru titlu este extrem de disputată, cu trei echipe care se luptă pentru prima poziţie. Două dintre ele s-au înfruntat în prima etapă a turului, este vorba de Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, care au oferit un meci încins.

Gazdele au deschis scorul prin  Marcel Bence, încă din minutul 10, însă după 20 de minute, Rapid Jibou a egalat prin Răzvan Ardelean.

A fost 1 – 1 la pauză, iar acest rezultat s-a menţinut până la final, cu toate că Rapid Jibou a terminat jocul în 9 oameni, în timp ce şi Sportul Şimleu a avut un jucător eliminat.

De remiza de sub Măgură a profitat Dumbrava Gîlgău, care este din nou lider, după o victorie clară în deplasarea de la Ardealul Crişeni.

Cristian Lupoian şi Alin Sână au adus liniştea pentru Dumbrava încă din prima repriză, dar în partea secundă, gruparea din Gîlgău Almaşului a fost de neoprit şi a mai marcat de patru ori.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 noiembrie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL