Connect with us

FOTBAL

Alpar Meszaros:  ”Meciul cu SCM Zalău este precum o finală pentru noi”


Antrenorul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc a revenit la echipă şi îşi propune să câştige cât mai multe puncte până la iarnă, perioadă în care, orice meci pentru echipa din judeţul Harghita este precum o finală


SCM Zalău are parte de o nouă deplasare dificilă. Chiar dacă va întâlni o formaţie din a doua jumătate a clasamentului, AFC Odorheiu Secuiesc, gruparea din judeţul Harghita se află într-o creştere de formă, mai ales după revenirea lui Alpar Meszaros pe banca tehnică a echipei.

Echipa din Odorheiu Secuiesc vine după un succes la Alba Iulia, în timp ce şi SCM Zalău are un moral bun, având în vedere că a reuşit un rezultat de egalitate în faţa fostului lider, Luceafărul Oradea.

Înaintea duelului direct cu SCM Zalău, Alpar Meszaros consideră că la nivelul Ligii a III-a nu există favorite şi rezultatul final va depinde de forma de moment.

”Am fost plecat de la echipă, dar m-am întors la AFC Odorheiu Secuiesc şi vrem să acumulăm cât mai multe puncte până la iarnă. Am reuşit o victorie importantă la Alba Iulia, dar acum ne aşteaptă un joc foarte greu cu SCM Zalău. Adversarii au şi ei 9 puncte, chiar dacă în clasament se văd doar trei, deci între noi şi ei nu este o diferenţă mare. Şi noi suntem o echipă nouă, care a fost restructurată în vară, iar când începi cu mulţi jucători noi, inevitabil apar rezultatele mai slabe. Suntem pregătiţi, iar pentru noi partida cu Zalăul, la fel şi ultimele două jocuri din tur sunt precum o finală. La nivel de Liga a III-a nu sunt echipe favorite, iar exemplu cel mai bun este meciul Zalăului cu Luceafărul Oradea. Diferenţa o va face forma de moment”, ne-a declarat Alpar Meszaros.

Duelul dintre AFC Odorheiu Secuiesc şi SCM Zalău va avea loc azi, de la ora 14.00, pe Stadionul Municipal din Odorheiu Secuiesc.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL