Connect with us

FOTBAL

Rapid Zimbor, noul lider din Seria EST


Gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciuca a învins Agronova Dragu şi a urcat pe locul 1


Deşi a început dezastruos acest campionat şi a suferit trei înfrângeri în primele trei etape, Rapid Zimbor a reuşit să câştige 6 jocuri şi să bifeze un egal în deplasare la Jac.

Ultima victorie şi cea care a dus Rapidul în fotoliul de lider al clasamentului a fost obţinută în această rundă, când echipa condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciuca a trecut la scor de Agronova Dragu.

Jocul a început echilibrat cu clasicele minute de tatonare, după care, în urma unei lovituri de la colţul terenului, Claudiu Szanto a deschis scorul cu o lovitură de cap. Mihai Tilincă a dublat avantajul echipei sale, după ce a profitat de o respingere greşită a portarului advers. Până la pauză, Szanto a reuşit dubla şi Rapid avea un avantaj liniştitor la finalul primei părţi.

Mult mai motivaţi au intrat în repriza a doua cei de la Dragu, iar “căpitanul” Daniel Miron a redus din diferenţă. Stăicuţa Varga putea să mai reducă din handicap, însă nu a nimerit poarta, iar şutul aceluiaşi Miron a fost respins de pe linia porţii. Dacă Agronova nu a marcat, golul a venit la poarta cealaltă, iar Mihai Tilincă a marcat pentru 4 – 1.

Până la urmă a marcat şi golgheterul Stăicuţa Varga, însă a fost doar un foc de paie, deoarece Mihai Butuza a reuşit un euro gol, finalizând centrarea lui Marius Tiseliţă. Mihai Tilincă a închis tabela, după ce a marcat superb cu un şut de pe loc de la marginea careului de 16 m care l-a lăsat spectator pe Tivadar Attila.

De remarcat la Rapid Zimbor ar fi şi revenirea portarului Paul Nechita care a lipsit o perioadă de pe “dreptunghiul verde” din cauza unei accidentări.


Liviu Ciuca, preşedinte Rapid Zimbor: “Sperăm să terminăm pe pirmul loc”

“A fost un meci greu, deoarece echipa din Dragu ne-a pus probleme de fiecare dată când am jucat împotriva lor. Am reuşit să facem un meci foarte bun, am pus presiune pe adversari din primul minut. Per ansamblu, rezultatul este corect şi reflectă realitatea din teren, deoarece am dominat jocul de la un capăt la celălalt. Suntem într-o formă sportivă bună şi sperăm să terminăm pe primul loc şi după cele două etape din retur. În iarnă vom încerca să ne mai întărim cu câţiva jucători pentru a ne atinge obiectivul, să promovăm în Liga a IV-a. Felicit întreg lotul de la acest meci pentru dăruire, determinare şi de devotamentul de care au dat dovadă. Echipa din Dragu este o echipă bună care poate pune probleme oricărei echipe din Serie. Ţin să remarc brigada de arbitri care a oficiat la acest joc, au avut o prestaţie excelentă. Seria Est zic că este cea mai tare Serie din Liga a V-a şi şase echipe se vor lupta pentru locurile de play-off. Mulţumim frumos suporterilor care au fost în număr foarte mare la teren şi care ne-au încurajat de la început până la final”


Rapid Zimbor – Agronova Dragu 6 – 2 (3 – 0)

Au marcat: Claudiu Szanto (‘21 şi 35), Mihai Tilincă (‘29, 78 şi 90) şi Mihai Butuza (‘86), respectiv Daniel Miron (‘51) şi Stăicuţa Varga (‘85)

Rapid: Paul Nechita – Paul Mureşan, Alex Sidorov, Mihai Butuza, Claudiu Cheţa, Adrian Popescu, Costel Merca (cpt.), Claudiu Szanto, Marius Tiseliţă, Mihai Tilincă şi Valentin Roşca. Rezerve: Ciprian Roman, Răzvan Cucerzan, Bogdan Ochiş, Raul Mureşan, Zoltan Arnold, Alin Gherman şi Răzvan Balint. Delegat: Liviu Ciuca. Conducător: Gabriel Mureşan

Agronova: Tivadar Attila – Bobi Ciuciu, Florin Miron, Patriţiu Varga, Silic Ciuciu, Zoro Ciuciu, Daniel Miron (cpt.), Stăicuţa Varga, Romulus Lăcătuş, Totoşel Varga şi Samir Ciuciu. Rezerve: Ionuţ Copaciu, Alin Gal, Dorin Copaciu şi Natanael Varga. Delegat: Alice Miron

Au arbitrat: la centru – Daniel Felecan asistenţi – Bazso Tamas şi Adrian Câmpean (toţi trei din Cluj)

Observator AJF: Vasile Stâncel (Zalău)

Jucătorul meciului: MIHAI TILINCĂ


CLASAMENT

 1. Rapid Zimbor         10   6   1   3   29 – 20    19
 2. Olimpia Rus            9    6   0   3   35 – 18    18
 3. ACS Tihău               9     6   0   3   28 – 16    18
 4. CS Hida                    9     6   0   3   33 – 21    18
 5. Viitorul Băbeni        9     5   1   3   28 – 27    16
 6. Agronova Dragu      9    4   1   4   38 – 29    13
 7. AS Creaca Jac          9     4   1   4   27 – 29    13
 8. Unirea Mirşid          9     4   0   5   25 – 20    12
 9. Dumbrava Ciocmani 9  4   0   5   22 – 31    12
 10. Năpr. Năpradea       9     3   0   6   21 – 37      9
 11. Someşul Gâlgău     9     0   0   9   11 – 49       0

Etapa a XI-a se dispută duminică, de la ora 15.00

AS Creaca Jac     – CS Hida, sâmbătă

ACS Tihău  – Dumbrava Ciocmani, ora 12.30

Unirea Mirşid     – Olimpia Rus

Someşul Gâlgău  – Viitorul Băbeni

Agronova Dragu   – Năprădeana Năpradea

Rapid Zimbor stă


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL