Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: ”Orice obţinem la Slatina, va fi un bonus pentru noi”


Deşi HC Zalău pleacă cu prima şansă, managerul echipei de sub Meseş consideră că echipa sa va juca pe un teren greu şi orice obţine este un bonus


HC Zalău a câştigat ultimul duel de pe teren propriu din acest an în faţa Dunării Brăila şi miercuri dimineaţa va evolua în compania celor de la CSM Slatina.

Înaintea acestui duel, Gheorghe Tadici consideră că orice obţine echipa sa la Slatina, va fi un bonus, mai ales că Zalăul va evolua pe un teren greu, conform celor spuse de antrenorul echipei de sub Meseş.

“Am reuşit să câştigăm cu Brăila şi orice obţinem la Slatina va fi un bonus pentru noi. În situaţia în care nu pierdeam cu Corona Braşov, Bistriţa şi la Craiova era perfect şi eram sus în clasament. La început de sezon, toată lumea ne dădea ultima şansă de a rămâne în Liga Naţională. Şi Slatina, ca şi alte echipe a investit şi au jucătoare cu experienţă. O au şi pe Lorena Ostase, care este unul dintre cei mai buni pivoţi din ţară, fiindcă face ambele faze, Jucăm pe un teren greu, cu  o echipă bine organizată şi  nu există termenul de meci lejer, chiar dacă Slatina este pe locul 11”, ne-a spus Gheorghe Tadici.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL