Connect with us

BASCHET

Cupa Lyceum, gata de start


Competiţia destinată liceelor a ajuns în acest an la ediţia a XXVI-a şi va debuta marţi la amiază cu întrecerea de volei fete


La fel ca şi în ultimii ani, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj şi Asociaţiile Judeţene pe ramura de Sport Sălaj, organizează în perioada 28 noiembrie o nouă ediţie a Cupei Lyceum.

Tradiţionala competiţie destinată liceelor a ajuns la ediţia a XXVI-a şi în acest an se va desfăşura la disciplinele sportive baschet, handbal şi volei, fete şi băieţi.

Competiţia va debuta marţi, 12 noiembrie, de la ora 13.00, în sala de sport a Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” când va avea loc întrecerea de volei fete, competiţia la care s-au înscris 5 echipe. Două zile mai târziu va avea loc şi întrecerea băieţilor la volei, în sala de la A.P.I., dar şi în sala de sport de la Liceul “Mihai Viteazul” din Zalău. La volei băieţi s-au înscris 9 echipe.

În 19 noiembrie şi 21 noiembrie, de la ora 13.00, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Corneliu Coposu” din Zalău vor avea întrecerile de handbal fete (4 echipe), respectiv băieţi (6 echipe), în timp ce întrecerile de baschet vor avea loc în 26 noiembrie la fete (3 echipe), respectiv 28 noiembrie la băieţi (3 echipe), în sala de sport de la CNS Zalău sau Liceul Pedagogic.

Să spunem că nu mai puţin de 12 licee vor participa la această ediţie, fiind 30 de echipe participante. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj acordă premiile constând în cupe şi diplome pentru primele 3 echipe de la fiecare disciplină sportivă şi tricouri pentru echipele clasate pe locul 1. ISJ Sălaj, prin conducerile unităţilor de învăţământ asigură locaţiile de desfăşurare ale competiţiei, iar Asociaţiile Judeţene pe ramură de sport asigură arbitrajul. Bugetul pentru această competiţie este de 3.000 de lei (tricouri, trofee şi diplome).

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BASCHET