Connect with us

DIVIZIA A1

Două deplasări consecutive pentru Volei Municipal Zalău


În cadrul etapei a V-a, vicecampioana României joacă vineri pe terenul Unirii Dej, după care şi în etapa a VI-a, programată în 16 noiembrie va juca tot pe teren străin, la nou-promovata Gloria Buzău


Vineri, ora 18.00, Sala Sporturilor din Dej:

Unirea Dej – Volei Municipal Zalău

Volei Municipal Zalău a obţinut o victorie de 3 puncte cu Universitatea Cluj şi a urcat pe podium. A fost o victorie normală ţinând cont de adversarul întâlnit, dar cu această ocazie, antrenorul Bogdan Tănase a dat posibilitatea să joace şi rezervelor.

Pentru vicecampioana României urmează două jocuri la rând în deplasare, de data aceasta în faţa unor adversari care sunt mult peste nivelul Universităţii Cluj. Gruparea de sub Meseş joacă la final de săptămână, pe terenul Unirii Dej, într-un meci ce contează pentru etapa a V-a, după care pe 16 noiembrie va juca la nou-promovata Gloria Buzău.

Deocamdată, elevii lui Bogdan Tănase sunt focalizaţi asupra jocului de la Dej, care nu se anunţă unul foarte uşor. Unirea este o candidată la locurile de play-off şi a reuşit să obţină 7 puncte în patru etape. Gruparea de pe Someş a învins ”U” Cluj şi CSM Câmpia Turzii, dar a obţinut un punct preţios pe teren propriu şi cu Dinamo Bucureşti. Echipa pregătită de Marius Dascălu s-a împedicat în runda trecută, la Buzău şi a căzut pe locul 6, dar speră să îşi revină în faţa vicecampioanei şi să scoată un rezultat bun.

La Unirea Dej se află şi doi jucători sălăjeni. Este vorba de Tudor Magdaş, care este titular de drept şi Paul Abrudan, care în vară a ajuns la formaţia de pe Someş de la CSS 2 Baia Mare.

Partida dintre Unirea Dej şi Volei Municipal Zalău se dispută vineri, de la ora 18.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1