Connect with us

Ştiri din Sălaj

Lucian Bode a preluat portofoliile ministerelor Transporturilor şi Comunicaţiilor


Proaspăt înscăunat în fotoliul de ministru al Transporturilor, liberalul Lucian Bode se va întoarce acasă la Zalău, sâmbătă, 9 noiembrie. Până atunci, însă, el aşteaptă şi demisia secretarului de stat – Călin Forţ, care în ultima perioadă a fost ocupat mai mult cu campania doamnei Viorica Dăncilă


Ieri, 4 noiembrie, la ora 19.00, ministrul Transporturilor – sălăjeanul Lucian Bode – a depus jurământul la Palatul Cotroceni în faţa preşedintelui României.

Astăzi, preşedintele PNL Sălaj devenit ministru şi-a preluat mandatul.

“Am participat la procesul de predare-primire, atât la Ministerul Transporturilor, cât şi la Ministerul Comunicaţiilor. De la ora 9.00 la 12.00 la Transporturi şi de la 12.00 la 14.00 la Comunicaţii, urmând ca mâine, 6 noiembrie, să semnăm efectiv protocolul de predare-primire. În aceste momente, cele două echipe, echipa mea de specialişti, respectiv a celor care predau discută pe marginea fiecărui document a fiecărui dosar, se pun de acord şi mâine voi semna. Tot mâine voi face declaraţii cu privire la stadiul fiecărui dosar din minister”, a declarat ministrul Lucian Bode pentru Ştirile din Sălaj.

Ministrul Lucian Bode vrea demisia secretarului de stat, Călin Forţ

În Guvernul Dăncilă, zălăuanul Călin Forţ a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Imediat după ce a preluat acest minister, Lucian Bode a sugerat că sălăjeanul Călin Forţ şi-ar putea da demisia, înainte de a fi demis.

Aceasta, cu atât mai mult cu cât secretarul de stat nu prea ar fi fost văzut pe la Minister, fiind mai mult prin campanie cu Viorica Dăncilă.

“Îmi propun ca din echipa mea să facă parte mai mulţi sălăjeni. Mandatul lui (nr. Călin Forţ – secretar de stat în Ministerul Transporturilor) încetează în momentul în care se numeşte alt secretar de stat de către Guvernul Orban. Nici nu ştiu dacă e pe aici, pentru că l-am văzut prin campanie cu Viorica Dăncilă, deci nu cred că ar fi o problemă să-şi dea şi demisia. Sălajul să se bucure momentan de ministrul Transporturilor, şi – dacă va fi cazul de un secretar de stat sălăjean – mai vorbim”.

ministrul Lucian Bode

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj