Connect with us

Ştiri din Sălaj

Prefectul Sălajului, Florin Florian, îşi anunţă demisia. Vezi ce spune ministrul Bode

Reprezentantul Guvernului Dăncilă în judeţul Sălaj, prefectul Florin Florian a declarat pentru Ştiri din Sălaj că intenţionează să-şi clarifice raporturile de muncă cu noul Guvern liberal, iar toate detaliile vor fi prezentate într-o conferinţă de presă ce va fi organizată cel mai probabil joi, 7 noiembrie la sediul instituţiei.

Concret nu va fi o demisie, ci o prezentare a raportului de activitate pe perioada mandatului său, ulterior fiind anunţată şi data la care va părăsii instituţia.

Decizia de încetare a detaşării trebuie să vină de la noul Guvern PNL, iar până când acest document nu este publicat în Monitorul Oficial, prefectul Florin Florian rămâne pe funcţie.

Prefectul Florin Florian spune că mai are însă de îndeplinit câteva atribuţii importante printre care asigurarea desfăşurării în bune condiţii a alegerilor prezidenţiale care vor începe duminică, 10 noiembrie, dar şi să se asigure că proiectul de reabilitare a Palatului Administrativ nu are de suferit de pe urma plecării lui din funcţie.

Noul ministru al Transporturilor, liberalul Lucian Bode, spune că prefectul ar trebuie să aştepte trecerea alegerilor prezidenţiale

Nu ştiu ce vrea să facă domnul prefect. Eu ştiu că el este înalt funcţionar public, eu ştiu că duminică avem alegeri şi Instituţia Prefectului are un rol în acest proces electoral. Aşa că nu ştiu care e graba asta de a demisiona sau de a-şi înceta raporturile. Nu vreau să comentez. Demisia este un act unilateral, dacă el vrea să demisioneze, demisionează simplu. Problema mea e legată de calitatea pe care o are, este înalt funcţionar public şi din această calitate rezultă anumite obligaţii legale pe care le are. E treaba lui dacă demisionează”, a declarat pentru Ştiri din Sălaj, ministrul Transporturilor – Lucian Bode.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj