Connect with us

Ştiri din Sălaj

Elevii cu 10 la BAC intră gratuit la UNTOLD, plus 500 lei de cheltuială

„Cine ia 10 la Bac intră gratuit la UNTOLD, iar cine s-a înscris la examenul maturității primește preț special la abonamentele UNTOLD și Neversea”,

anunță organizatorii festivalurilor.

Aceștia au anunțat că vor continua și în 2020 campania începută în urmă cu 5 ani. Organizatorii UNTOLD și Neversea își propun să susțină performanța în educație și să-I premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. În acest an, cine ia nota 10 la examenul maturității, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a festivalului UNTOLD.

Cum intri în posesia abonamentului gratuit?

Aceste abonamente se pot ridica de la punctul de Acreditari din Sala Sporturilor “Horia Demian” Cluj, birou de Guest incepand cu data de 30 iulie de la ora 8:00, anunță organizatorii. Pentru validarea abonamentului, elevii trebuie să prezinte actul de identitate si diploma/adeverinta care să ateste nota obținută. Absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron, pe care îl vor putea folosi în festival.
În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea să cumpere abonamente la prețuri cu circa 100 de lei mai mici față de prețurile standard, atât la UNTOLD, cât și la Neversea.

Sălajul a dat 7 elevi de 10 la BAC ediţia 2019

Anul acesta şapte elevi din Sălaj au obţinut media 10 (zece) la examenul de Bacalaureat, toţi absolvenţi ai Colegiului Naţional ”Silvania” Zalău: Andreea Alexandra Balog, Denisa Diana Corondeanu, Ramona Claudia Ghilea, Lorena Florina Gorgan, Paul Iacob, Bianca Antonia Mureşan, Alexandra Maria Olăhuţ şi Denisa Bujor.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj