Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii au prins mai mulţi şoferi băuţi la volan în weekend

La data de 03.11.2019, ora 20,00, poliţiştii au identificat în trafic un autovehicul condus de un bărbat, pe DN 1 G, prin localitatea Bălan. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

La data de 03.11.2019, ora 00,50, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Jibou au identificat în trafic, un bărbat de 43 de ani care a condus un autoturism prin localitatea Traniş şi a intrat cu el într-un capăt de pod. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat ca acesta avea o îmbibație alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spitalul Orașenesc Jibou unde i-au fost recoltate  două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

La data de 02.11.2019, ora 19,30, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Crasna au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe drumul comunal dintre localitățile Stârciu și Horoatu Crasnei, a avut loc un accident de circulație, unul dintre autoturismele implicate părăsind locul faptei. În urma investigațiilor efectuate, pe drumul comunal din localitatea Horoatu Crasnei a fost găsit, parcat pe marginea carosabilului, un autoturism înmatriculat în Cluj, care prezenta avarii, iar în localitatea Crasna pe acostamentul DJ 108/G, l-au identificat pe conducătorul auto, un tânar de 31 de ani. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a stabilit că avea o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzute și pedepsite de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj