Connect with us

Ştiri din Sălaj

Magazinele din noul centru comercial Value Center se bat în promoţii pentru clienţi

Marea deschidere a noului mall Value Center Zalău, programată pe 7 noiembrie, vine şi cu mari reduceri şi surprize pentru clienţi. Toate magazinele din centrul comercial au anunţat preţuri promoţionale, oferte şi reduceri de preţ, tombole sau vouchere valorice pentru cumpărături. Ziua de joi, 7 noiembrie se anunţă foarte profitabilă pentru maniacii de shopping.

De exemplu dacă participi la deschiderea noului magazin Jysk Zalău poți câștiga  prin tragere la sorți un Card Cadou JYSK în valoare de 1500 de lei. Tot Jysk îţi oferă o pernă cu pene la orice cumpărături de peste 50 lei şi magazinul mai oferă 70% reducere la preţuri pentru obiecte ornamentale de Crăciun.

Firma de îmbrăcăminte New Yorker oferă vochere de 20 lei la cumpărături de peste 100 lei şi vouchere de 40 de lei la cumpărături de 200 lei. C&A, tot firmă de îmbrăcăminte oferă  vouchere valorice de 50 de lei pentru primii 100 de clienţi. Detalii despre celelalte oferte găsiţi direct în magazine, joi, 7 noiembrie începând cu ora 8.00 dimineaţă.

Carrefour Zalău şi-a testat clienţii vineri, 1 noiembrie când şi-a deschis pentru prima dată porţile. Am fost şi noi să vedem cum arată noul magazin. Primul lucru care mi-a sărit în ochi a fost faptul că mega-parcarea a fost plină de maşini, semn că magazinul a fost plin de oameni veniţi la cumpărături. Înăuntru frumos amenajat, modern, angajaţi majoritatea tineri. Totul era pus la punct, însă au lipsit cu desăvârşire ofertele. Angajaţii spun că ofertele vor intra în magazin de miercuri, 6 noiembrie, când este programată deschiderea oficială unde Andra Măruţă va susţine un super concert.

Video din interiorul magazinului Carrefour Zalău:

Prima zi la #Carrefour #Zalău 📅1 noiembrie#Value #Center ✌️🇷🇴🤣

Publicată de Artur Szekely pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj