Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: ”În momentul de faţă, Raluca Kelemen nu este pentru Liga Campionilor”


În urma interesului lui Metz pentru ”portăriţa” Zalăului, tehnicianul spune că Raluca Kelemen poate pleca de la HC Zalău, doar în condiţii care sunt avantajoase şi pentru club


HC Zalău ar putea propulsa o nouă jucătoare spre handbalul de înaltă clasă din Liga Campionilor. De serviciile lui Raluca Kelemen s-a interesat tocmai campioana Franţei – Metz, liderul Grupei A din Liga Campionilor.

Acest lucru l-a confirmat şi antrenorul Gheorghe Tadici, care spune însă că jucătoarea poate pleca doar în anumite condiţii de la HC Zalău.

 ”Este adevărat că cei de la Metz s-au interesat de serviciile lui Raluca Kelemen. A venit ea să-mi spună situaţia, dar m-au sunat şi nişte impresari din Ucraina şi Rusia. Oricine poate să plece de la HC Zalău, dar prima dată facem o socoteală la nivel de cheltuieli. Însă nu se poate pleca aşa de pe o zi pe alta. Se fac transferuri după un tur, după un campionat, fiindcă şi noi trebuie să căutăm alte soluţii”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Antrenorul Zalăului este de părere că în momentul de faţă, un transfer al lui Kelemen la Metz ar însemna un salt prea mare.

”Mie îmi pare bine dacă putem să producem ceva pentru handbal şi jucătoarele noastre sunt solicitate, dar după părerea mea, în momentul de faţă, Raluca Kelemen nu este pentru Liga Campionilor. Probabil, cei din Franţa au crezut că ne dăm pe spate, fiindcă este Metz. Am înțeles că le trebuie un portar de antrenament şi de rezervă, dar repet, Kelemen poate pleca doar în condiţii avantajoase şi pentru clubul nostru”, a mai spus Tadici.

Raluca Kelemen mai are contract cu HC Zalău până în 2022. Ea a ajuns la poalele Meseşului în 2017 de la CSS Caracal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL