Connect with us

JUNIORI

Început în forţă pentru speranţele de la CSS Zalău


Băieţii lui Dan Onuţe au câştigat primul turneu la această categorie de vârstă, având un parcurs perfect. În trei meciuri, zălăuanii au cedat un singur set


La finele săptămânii trecute a avut loc şi primul turneu din cadrul Campionatului Naţional de Speranţe. În acest sezon, la această categorie de vârstă, Sălajul are două reprezentante, CSS Zalău şi Academia de Volei „Lazăr Marius”.

Campionatul este structurat în şase serii, iar cele două echipe sălăjene au fost repartizate în Seria E, alături de CSS Topliţa şi CSS 2 Baia Mare. În perioada 26 – 27 octombrie la Baia Mare a avut loc primul turneu, iar primul meci al echipelor sălăjene a fost chiar confruntarea directă.

Duelul a fost câştigat categoric de băieţii lui Dan Onuţe care au trecut cu 3 – 0 de academicieni.

Pentru CSS Zalău a urmat o nouă victorie cu 3 – 0, de această dată în faţa echipei din Topliţa, în timp ce Academia de Volei „Lazăr Marius” a pierdut în trei seturi împotriva celor de la CSS 2 Baia Mare.

În ciuda unui joc bun, academicienii au pierdut şi disputa cu CSS Topliţa deşi la un moment dat aveau 2 – 1 la seturi şi avantaj în setul 4. Zălăuanii au cedat inexplicabil şi au pierdut cu 3 – 2.

Băimărenii au câştigat şi disputa cu CSS Topliţa, astfel că duelul dintre CSS Zalău şi CSS 2 Baia Mare a fost decisiv pentru câştigarea turneului. Băieţii lui Dan Onuţe s-au ridicat la nivelul aşteptărilor antrenorului şi chiar le-au depăşit, reuşind un meci mare împotriva echipei organizatoare.

Chiar dacă a pierdut un set, CSS Zalău s-a impus cu 3 – 1, iar cu trei victorii din tot atâtea posibile este câştigătoarea primului turneu.

„A fost OK, ca de început de campionat, nu mă aşteptam să joace aşa de bine şi am rămas plăcut surprins de jocul pe care l-am făcut, chiar peste aşteptările mele. Obiectivul nostru este să ne calificăm la turneul final şi să avem o clasare cât mai bună”, ne-a declarat Dan Onuţe.

Să spunem că următorul turneu va avea loc în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, la Zalău, în organizarea Academiei de Volei „Lazăr Marius”, urmând ca al treilea turneu să aibă loc tot la Zalău, în perioada 21 – 22 decembrie, în organizarea Clubului Sportiv Şcolar.


Rezultatele echipelor sălăjene la turneul de la Baia Mare:

Academia de Volei „Lazăr Marius” – CSS Zalău 0 – 3

Academia de Volei „Lazăr Marius” – CSS Topliţa 2 – 3

CSS Zalău – CSS Topliţa 3 – 0

CSS 2 Baia Mare – Academia de Volei „Lazăr Marius” 3 – 0

CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 3 – 1


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI