Connect with us

Feminin

Vasas Femina Odorhei vrea pe podium în Liga 1 Feminin


La finele săptămânii vor avea loc meciurile etapei a VIII-a din prima ligă feminină, iar gruparea din judeţul Harghita speră să câştige la Bucureşti duelul cu AFC Fair-Play, iar Universitatea Galaţi să se încurce pe teren propriu cu Universitatea Alexandria. În acest caz, Vasas ar urca pe podium


Liga 1 Feminin a ajuns deja la cea de-a VIII-a etapă. Liderul campionatului este “U” Olimpia Cluj cu 19 puncte acumulate, echipa clujeană fiind urmată în clasament de Fortuna Becicherecu Mic cu 18 puncte. Podiumul este completat de Universitatea Galaţi cu 14 puncte.

Echipa de pe Dunăre speră să rămână pe podium şi după etapa de la finele săptămânii, când va primi vizita celor de la Universitatea Alexandria. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.

De un eventual eşec sau semieşec al echipei din Galaţi speră să profite Vasas Femina Odorhei, echipă aflată pe locul 4 cu 13 puncte. În această rundă, echipa din judeţul Harghita se deplasează în capitală pentru duelul cu AFC Fair-Play Bucureşti.

Tot în această etapă are loc şi un duel interesant în subsolul clasamentului între CSS Târgovişte şi Independenţa Baia Mare. Liderul “U” Olimpia Cluj se deplasează la Filiaşi pentru duelul cu Luceafărul, în timp ce Piroş Security Arad pare favorită în confruntarea cu Selena SN Constanţa, penultima clasată.

Cel mai interesant şi echilibrat duel al etapei va avea loc la Prundu Bârgăului, acolo unde Heniu, ocupanta locului 5, primeşte vizita ocupantei locului secund, Fortuna Becicherecu Mic.

Sursa foto: Veres Nándor


Etapa a VIII-a se dispută duminică, de la ora 11.00:

Universitatea Galaţi – Universitatea Alexandria, sâmbătă

CSS Târgovişte – Independenţa Baia Mare

Luceafărul Filiaşi – “U” Olimpia Cluj

AFC Fair-Play Bucureşti – Vasas Femina Odorhei

Piros Security Arad – Selena SN Constanţa

Heniu Prundu Bârgăului – Fortuna Becicherecu Mic


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin