Connect with us

FOTBAL

Simex Şimleu Silvaniei, vicecampioană naţională la futnet


Echipa formată din Emil Borz, Codruţ Ardelean, Silviu Crişan şi Mihai Tătar a ajuns până în ultimul act al Campionatului Naţional de Futnet


La Şimleu Silvaniei, sportul este iubit, fie că vorbim de fotbal, volei sau în ultima perioadă, futnet. De altfel, urbea de sub Măgura are o echipă care face cinste oraşului în Campionatul Naţional de Futnet. Simex Şimleu Silvaniei este o adevărată forţă în campionatul intern, iar dovada acestui fapt este prezenţa în finala Campionatului.

Ultimul act al competiţiei a avut loc la Colegiul Energetic din Cluj-Napoca, duminică, 27 octombrie, iar faţă în faţă pentru marele trofeu au fost Simex Şimleu Silvaniei şi Victory PSG Cluj-Napoca. Echipa şimleuană a fost formată din Emil Borz, Silviu Crişan, Codruţ Ardelean şi Mihai Tătar, în timp ce clujenii l-au avut în lot pe cel mai bun jucător de futnet din lume, Alin Bălan – desemnat la ultimele Mondiale.

În finală, s-au disputat trei meciuri, câte un meci de simplu, dublu şi triplu, iar în urma partidelor, clujenii au câştigat cu 3 – 0. Poate momentele cheie au avut loc la meciul de dublu, când Simex a condus cu 1 – 0 la seturi şi a condus chiar şi în setul 2, dar experienţa celor de la Victory Cluj a făcut diferenţa până la urmă.

Astfel, Simex Şimleu Silvaniei a devenit vicecampioană naţională. Totuşi, este o performanţă demnă de lăudat, ţinând cont că este un progres faţă de sezonul trecut când echipa de sub Măgura s-a clasat pe locul 3, iar în urmă cu două sezoane, pe locul 4. Sperăm ca în sezonul viitor să urmeze locul 1.

Să spunem că Victory Cluj va avea dreptul să reprezinte România în competiţiile internaţionale de Futnet.

„A fost o experienţă frumoasă, având în vedere că la acest sport minunat suntem a doua echipă din ţară. Acum doi ani am fost pe locul 4, iar anul trecut pe locul 3. Ne dorim să ne menţinem pe aceeaşi undă şi o să fie bine. Nu ne propunem titlul naţional anul viitor, cei din Cluj au cel mai bun jucător declarat la ultimele Mondiale” – Silviu Crişan – vicecampion cu SIMEX Şimleu

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 30 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL