Connect with us

LIGA a II-a

Lăncierii Tăşnad, debut cu victorie în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj


La primul meci disputat în Campionatul de Minifotbal Onix, gruparea din judeţul Satu Mare a revenit de la 1 – 4 şi a învins Generalii cu 6 – 5!


Din finalul săptămânii trecute a început şi Liga a II-a, eşalon în care sunt 10 grupări.

În competiţie a fost primită şi Lăncierii Tăşand, care a început cu zero puncte, dar cu toate acestea a avut parte de un debut excelent.

La primul meci, formaţia din judeţul Satu Mare a reuşit o victorie, una de excepţie, în condiţiile în care a fost condusă cu 4 – 1 la pauză de Generalii.

A urmat o repriză secundă excelentă pentru echipa din Tăşnad, care a dat totul pe cartea atacului şi a înscris de cinci ori!

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 30 octombrie.


Generalii – Lăncierii Tăşnad 5 – 6 (4 – 1)

Au marcat: Baczo Norbert (‘11, 17 şi 22) şi Andrei Draghiş (‘24 şi 36), respectiv Cristian Dull (‘13), David Balint (‘27), Marius Ţîrlea (‘37 şi 41), Vlad Ţicuş (‘42) şi Marius Dande (‘46)

Generalii: Bogdan Cherecheş – Baczo Norbert, Andrei Draghiş, Sergiu Elecheş, Mihai Gog, Hiriczko Zoltan şi Aurelian Ştirb. Delegat: Sergiu Elecheş

Lăncierii: Toth Andrei – Marius Dande, David Balint, Alexandru Blaga, Cristian Dull, David Kiss, Paul Negru, Nyegran Mircea, Marius Ţîrlea şi Vlad Ţircuş. Delegat: Marius Dande

Arbitru: Paul Georgescu


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA a II-a